SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru Hamleler Yapmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-31 19:11:37
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un kulüp basın sözcüsü Hakkı Çelikel, transferde doğru hamleler yapmak için ince eleyip sık dokuduklarını ifade etti.

PTT 1.lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, sarı kırmızılı ekibin ilk yarı performansını değerlendirdi. İkinci yarı çalışmaları ile Play-Off oynayacaklarını belirten Çelikel, sarı kırmızılı taraftarlara transfer müjdesi de verdi.

17 Ocak 2016 tarihinde başlayacak olan ikinci yarı öncesi Alima Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, sarı kırmızılı ekibin ilk yarı performansını değerlendirdi. Çelikel, ikinci yarı hazırlıklarının 4 Ocak’ta başlayacağını belirtti.

"Arada çok bir puan kaybı yok"

Çelikel, Sarı kırmızılı ekibin ilk yarıdaki 20 puan hedefine ulaştığını dile getirerek, şunları söyledi: “Biz Yeni Malatyaspor Kulübü olarak sezon başından yaptığımız çalışmalar sonucunda belirli bir hedef ortaya koyduk. İlk devrede takımımıza 20 puan hedefi koymuştuk. Biz, 21 puan ile ilk yarıyı tamamladık. Son olarak Boluspor deplasmanından da puanlarla dönseydik, çok güzel olacaktı. Olmadı. İlk yarıda yakaladığımız 21 puanı biz, yinede başarı saymıyorum. Keşke hedefimizden biraz daha yüksek puanlar alabilseydik, İkinci yarıdaki hedeflerimize rahat ulaşabilirdik. Ligde lider ile 8 puan farkımız var. Arada çok bir puan kaybı yoktur. Bu bizi mutlu ediyor. Şahsım adına teknik ekibe ve futbolculara gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

"Play-Off'un en güçlü adayıyız"

İkinci yarıda Play-Off’un en güçlü adaylarından olduklarını belirten Çelikel, şunları söyledi: “İlk yarıda hedeflediğimiz 20 puanı hanemize yazdırdık. İlk yarı öncesi bu puanları toplamadan öncede söylemiştim. Sezon sonunda hedefimiz Play-Off diye. İkinci yarıda takıma yapacağımız takviyeler ile Play-Off potasında olacağımıza inanıyorum. Bu büyük Malatyaspor camiasına Süper Lig yakışır. Bunun için elimizden geleni ortaya koyacağız.”

"5 ya da 8 oyuncu alacağız"

Transfer konusunda değerlendirmeler de bulunan Çelikel, “Transferde çok doğru hamleler yapmalıyız. Devre arası transferler her zaman risklidir. O bakımdan ilk yarı öncesi teknik ekibimiz ile yoğun bir çalışma yaptık. Bazı isimler üzerinde durduk. İstişare içinde çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalar 8-10 gün sonra meyvelerini verecektir. Takıma en az 5 en fazla ise 8 transfer yapılacak. Her bölgede alternatif oluşturmak zorundayız. Özellikle forvet bölgesine doğru hamleler yapmalıyız. Yapacağımız transferler bizleri tatmin edecek transfer olmalı. Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor” diye konuştu.

"Şuanda oyuncularımıza resmi bir teklif yok"

Takımda gidecek futbolcular hakkında görüş bildiren Çelikel, “Teknik heyetimiz bu konu hakkında vereceği rapor doğrultusunda harekete edeceğiz. Özellikle son günlerde kamuoyunda Sadık Çiftpınar ve Azubuike takımdan ayrılacağı haberleri dolaşıyor. Öncelikle iki futbolcu diğer futbolcular gibi bizim için çok değerlidir. Bu zaman kadar bize gelen resmi bir teklif yoktur. Teklif gelirse onların önünü açmak isteriz. Futbolcularımızın kafalarının karışık olmaması bizim için önemli” şeklinde konuştu.

"İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız"

Çelikel, ikinci yarı hazırlıklarının 4 Ocak'ta Antalya'da başlayacağını kaydederek, şunları söyledi: "Alima Yeni Malatyaspor takımı Boluspor maçından sonra devre arası iznine girdi. Futbolcularımız şuan tatildeler. 4 Ocak’ta takım toplanacak. Antalya’da kamp programımızı gerçekleştireceğiz. Kazasız belasız bir kamp dönemi geçmesini temenni ediyorum. İkinci yarı öncesi güzel bir kamp dönemi geçirip, lige başlamak istiyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız