SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru İşler Yapmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-09-23 05:00:23
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da bu sezon ilk kez mücadele edecek olan İnönü Üniversitesispor, ilk maçını deplasmanda grubun iddialı ekibi Adıyaman 1954 Spor’a karşı oynayacak.

Geride kalan sezon baraj maçında 44 Malatyaspor’u yenerek, BAL'a yükselen sarı siyahlılar, BAL 2. Grup’ta kolej takımı olarak yer alacak. Tarihinde ilk kez BAL'da mücadele edecek olan İnönü Üniversitesispor, Adıyaman 1954 Spor maçı hazırlıklarını İnönü Üniversitesi Stadı’nda sürdürdü.

İnönü Üniversitesispor Kulüp Asbaşkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Kafkas, ligin ilk 3 haftasında güçlü rakiplere karşı oynayacaklarını ifade ederek, fikstürün kendileri için dezavantaj gibi görünmesine karşın, kendilerinin bunu avantaja dönüştürmek istediklerini belirtti.

Kafkas, ligin ilk haftasında bir şehir takımı olan Adıyaman 1954 Spor’a konuk olacaklarını kaydederek, “Adıyaman 1954 Spor büyük yatırımlar yaptı. Bir şehri temsil ediyorlar. Biz de sezona en iyi şekilde hazırlandık ve hazır durumdayız. Ciddi, çekişmeli ve zevkli bir mücadele olacak” dedi.

BAL'da örnek bir takım olmak için çalışacaklarını dile getiren Kafkas, “Tabelaya önem veren bir yapıda değiliz. Futbolcularımızın maçlara en iyi şekilde hazırlanmaları için imkan sağlayıp, onların düzgün ve iyi bir şekilde mücadele etmelerini istiyoruz. Futbol üç ihtimalli sonuç her şey olabilir. Biz her şeyden önce centilmence, sahada elinden gelen en iyi mücadeleyi veren, rakiplere karşı saygılı bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.

Kafkas, üniversite yönetiminin kulübe katkı sağladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Üniversitemizde rektörlük seçimi oldu. Yeni yönetim kulübümüze büyük katkı sağlayarak, destek veriyor. Bizde bu süreci iyi bir şekilde yürütmek ve doğru işler yapmak istiyoruz.”

İnönü Üniversitesispor, 25 Eylül Pazar günü Adıyaman 1954 Spor ile Adıyaman Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız