SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru Planlamayla Sağlıklı Büyüyor"

0
Güncellendi - 2018-03-16 02:59:42
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor, ilçemiz sağlıklı ve planlı bir şekilde büyüyor. Yeşilyurt’umuz doğru planlama ile büyümesini sağlıklı ve planlı bir şekilde sürdürerek örnek bir ilçe hüviyetine ulaştı” dedi.

BAŞKAN POLAT, İMAR YOLU AÇMA VE YOL YENİLEME ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, TOKİ Konutlarının bulunduğu Yavuz Selim mahallesindeki yol yenileme ve açma çalışmaları ile Bostanbaşı mahallesindeki imar yolu açma çalışmalarını yerine inceledi.

 “KALİTELİ YOLLAR EKONOMİYİ, TİCARETİ VE SOSYAL HAYATI OLUMLU ETKİLİYOR”

Yolların kaliteli olmasının kentin ve ilçenin ticari, ekonomik ve sosyal hayatına direkt etki ettiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Her mahallede yapılan çalışmalarla planlı bir şekilde yollarımızı yeniliyoruz. İlçemizdeki araç ve yaya trafiğini daha konforlu hale getirmek adına kalıcı çözümler getirirken, dört yıl içerisinde sürdürdüğümüz imar yolu açma, yol genişletme, yolların bakım ve tamiratları kapsamında; 279 bin 828 ton sıcak asfalt dökümü, 205 bin 359 metre stabilize yol, 264 bin 050 metre sathi kaplama, 641 bin 647 m² kilit taşı, 11 bin 232 m³ perde duvar, 59 bin 410 m² doğal taş, 47 bin 743 m³ taş duvar, 8 bin 610 metre bisiklet yolu yaparken, 68 bin 075 metre imar yolu açtık. Herkesin gıptayla bakacağı Yeşilyurt’u gelecek nesillere bırakmak için çok yoğun çalışıyoruz. Yollarımızın kaliteli olması kentimizin gelişimini, ekonomisini ve ticaretini olumlu etkilemektedir” şeklinde konuştu.

“İMAR YOLU ÇALIŞMALARIMIZ HEDEFLERİMİZİN ÇOK ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİ”

Yeşilyurt’un doğru planlama ile sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü hatırlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt’u bölgede ve Türkiye’de örnek alınacak ilçe hüviyetine ulaştırmak amacıyla dört yıllık sürede yatırımlarımızı hız kesmeden, kaliteden ödün vermeden, devam ettiriyoruz. İlçemizin dört bir tarafında devam eden değişim ve yenileme çalışmalarımızla yaşam standardını yükseltiyoruz. Malatya’nın ve Yeşilyurt’un yaşamsal vizyonunu daha iyi bir seviyeye çıkarmak için ulaşım ağının konforlu hale getirilmesine önem veriyoruz. Stratejik planlamamızda her yıl için ortaya koyduğumuz 10 km imar yolu açma hedefimizin üzerine çıktık ve bugüne kadar 68 bin 075 metre imar yolu açarak ulaşım ağımızın daha da güçlenmesini sağladık.” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINDA YÜZAKI CADDEMİZİN AÇILMASINA ÖNEMLİ DESTEKLER SAĞLADIK”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Tecde ile MAŞTİ arasında açılan ve şehir trafiğini rahatlatacak, prestij bir çalışma olan Yüzakı caddemizin açılma sürecinde Karakavak mahallemizde yaptığımız şuyulandırma çalışmalarının çok büyük önemi vardır. Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarına bu aşamada önemli destekler sağladık. Yüzakı caddemiz AK Belediyecilik açısından hepimizin yüz akıdır, 50 metre genişliğindeki caddemiz cetvel gibi çizilmiş görüntüsüyle bu bölgemizde yoğunlaşan araç trafiğini rahatlatmıştır.” dedi.

“DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZDA MESAİ MEFHUMU YOK”

Başkan Polat, “Yeşilyurt Belediyesi Fen İşler Müdürlüğüne bağlı asfalt ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafına hizmet ulaştırmaktadır. Bostanbaşı mahallesindeki imar yolu açma ile Yavuz Selim mahallesinde yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledik. Yeşilyurt Belediyesi olarak mesai mefhumu tanımadan kentimizin ve ilçemizin değişim sürecine katkıda bulunamaya devam ediyoruz. Havaların güzel olmasıyla birlikte asfalt ve sathi kaplama ekiplerimiz planlamada yer alan cadde ve sokaklardaki hizmetlerimizi artırarak sürdürecek. Saha çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren başta Başkan Yardımcılarımız olmak üzere Birim Müdürlerimize ve personellerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız