SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru Transfer Amaçlıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

 

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Sarı-siyahlı takım, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Mustafa Marangoz'u renklerine bağlarken, 5 futbolcu ile de yakın temasa geçti. Sezon içerisinde takibe alınan futbolcularla görüşmelerini sürdüren Yeni Malatyaspor yönetimi, bu futbolcularla prensip anlaşmasına vardı. Bir yandan prensip anlaşmasına varılan futbolcuların bonservislerinde çıkan problemlerin çözümü için uğraşılırken, diğer yandan da alternatifler üzerinde durulmaya başlandığı öğrenildi. Teknik direktör Cafer Aydın'ın isteği doğrultusunda prensip anlaşmasına varılan 5 futbolcuyu kadrosuna katmayı planlayan yönetim, Cuma gününe kadar bu futbolcuların bonservis sorunlarını çözmek istiyor. Bu futbolcuların transferlerinde çıkabilecek olumsuzluğa karşın yönetim alternatif isimleri gündemine aldı.

Teknik direktör Cafer Aydın, kendilerini hedefe götürebilecek, doğru transferler yapmak istediklerini kaydederken, yönetim transferler konusunda hata yapmak istemiyor. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle yürüten yönetim, kadrosuna katmayı planladığı oyuncularla kısa sürede sözleşme imzalamayı hedefliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız