SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru Transfer İçin Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2017-01-25 17:53:17
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, doğru transfer yapmak için sabırlı davrandıklarını ifade ederek, “Ben beklerim, sabırlı olurum ama son günde olsa doğru transfer yapmak isterim. Transferde geç kalmadık. Beklediğimiz isimler var. Çoğu da geldi. Biz doğru transferi bekliyoruz” dedi.

Gevrek, transfer çalışmalarından stattaki son duruma, takımın sportif hedeflerinden ekonomik hedeflerine kadar önemli açıklamalarda bulundu.

“İYİ OYUNCULARI KADROMUZA KATTIK”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Gevrek, “Süper Lig ekibi Kasımpaşa’dan Ferhat Kiraz’ı kadromuza kattık. Çalışmalarımız kapsamında fikir alış verişi yapıyoruz. 2 veya 3 transfer düşünüyoruz. Hocamız, sportif direktörümüz ile kendi aramızda yapacağımız istişareyle orta sahaya bir isim alınabilir” dedi.

Gevrek, yapacakları transferlerin nokta transferler olmasını istediklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Yapacağımız transferlerin kesinlikle üst düzey ve takıma katkı sağlayacak transferler olmasını istiyoruz. Ferhat Kiraz transferi çilek değil, kiraz transferi oldu. Gerçekten transfer çalışmalarında hassas davranıyoruz. Ferhat Kiraz’ın kalitesi ve kariyeri belli, takıma ciddi bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Şampiyonluk yolunda o da ailemize katıldı.”

“TRANSFERDE GEÇ KALMADIK”

Transfer çalışmalarında hassasa davrandıklarını kaydeden Gevrek, şunları söyledi: “Transferde geç kalındığına katılmıyorum. Üç senedir aynı şeyi yaşıyoruz. Geçen sene bu kadro kurulmadan ‘hoca yok, kadro yok, takım yok’ denildi mi, büyük sosyal medyada ve basında denildi. Biz sabırla bekliyoruz. Doğru transfer olmadan, nokta transfer olmadan asla yapmayız. Erken transfer yapıp, doğru transfer yapmayacaksam, hiç yapmayayım daha iyi. Ben beklerim, sabırlı olurum ama son günde olsa doğru transfer yapmak isterim. Transferde geç kalmadık. Beklediğimiz isimler var. Çoğu da geldi. Biz doğru transferi bekliyoruz. Elimizde Amutu, Eren Tozlu ve Ahmet Arasa gibi üç önemli forvetimiz var. Alacağımız bir forvetin çok üst düzey olması lazım”

“İNŞALLAH ŞAMPİYONLUĞU YENİ STATTA KUTLARIZ”

Malatya Arena Stadı’ndaki çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getiren Gevrek, “Hocamızla birlikte geçtiğimiz günlerde stadı ziyaret ettik. Resmiyette şuanda bu stat Yeni Malatyaspor’un değil. Ama tabi ki Malatyaspor’un oynaması için yapıldı. Ama bizler çalışmaları takip ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci stadı ziyaret etmişti. Statla ilgili eksiklerimizi bu ziyarette bildirdik. Sahanın çok fazla bir işi kalmamış ama bu eksiklerinde tamamlanması lazım. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci ile bir görüşmemiş olacak. Stattaki çalışmaları takip ediyoruz. Ama burada basın mensuplarına da iş düşüyor. Yeni Malatyaspor olarak biz elimizden geleni yapıyoruz. Bu noktada sayın valimiz ve büyükşehir belediye başkanımızla da görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah stadı en kıza zamanda bitirip, en az 3-4 maçımızı orada oynamak istiyoruz. Bunun takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Stat büyük oranda bitmiş, ufak tefek şeyler var onlarda biterse inşallah şampiyonluğu orada kutlarız” ifadelerini kullandı.

“KULÜBÜ BORÇSUZ GÖTÜRMEK İSTİYORUZ”

Gevrek, şampiyonluk hedeflerinin yanı sıra kulübü borçsuz yönetmek için hassas davrandıklarını belirterek, “Türkiye’de çoğu kulübün maddi sıkıntıları var. Ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Ben üç senedir buradayım ve üç senedir ‘maddi sıkıntı var mı?’ sorusu soruluyor. Ama biz bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Mutlaka 3-5 gün gecikmeler olur ama biz söz verdiğimiz ödemeleri, üç senedir yaptığımız gibi yapmaya deva ediyoruz. Bu noktada herhangi bir sıkıntı yok. Tabi şampiyonluk hedefimiz var. Bizim bir başka hedefimizde ekonomik anlamda da takımı sıfır borçla yönetmek. Bu konuda ciddi hassasiyet gösteriyoruz. Önümüzdeki sezona takımı borçsuz götürmek istiyoruz” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DE BORCU OLMAYAN NADİR KULÜPLERDENİZ”

Gevrek, Türkiye’de borcu olmayan nadir kulüpler arasında Evkur Yeni Malatyaspor’unda olduğunu kaydederek, “İstanbul’da Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın, Valimizin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın katılımıyla düzenlediğimiz bir işadamları toplantısı vardı. O toplantıda taahhütler oldu. O taahhütlerde yavaş yavaş geliyor. O taahhütlerde yerine gelirse, biz sıfır borçla götürüyoruz. Türkiye’de borcu olmayan nadir kulüplerden birisiyiz. Kulübümüz hem şampiyonluk yolunda hem de ekonomik anlamda iyi yoldadır. Ekonomik olarak futbolcularımıza verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. Bundan sonrada böyle olacak” şeklinde konuştu.

“FUTBOLCULARA ÖDEMELERİMİZİ YAPIYORUZ”

Futbolcuların alacakları konusunda gününde ödemelerin yapıldığını ifade eden Gevrek, şunları kaydetti: “1-2 maç üst üste kaybedilebilir. 4-5 maç üst üste kazanılabilir. Ama maç kaybedildiğinde maalesef ‘futbolcu para alamadı, parasını alamadığı için oynamadı’ söylentileri çıkıyor. Üç senedir futbolun içerisindeyim, birçok futbolcu kardeşimle çalıştım. Zaman zaman gecikmeler olur ama ben hiçbir futbolcunun sahaya çıkıp, ‘para almadan oynamam’ diyen karakterde hiçbir futbolcu yok. Bu anlamda ‘futbolcu parayı almadı, oynamadı’ demek, futbolcuya büyük haksızlıktır. Mutlaka emeğinin karşılığını alacaktır. Ama sahaya çıktığı zaman hiçbir futbolcu ‘para alamadı’ diye oynamamazlık yapmaz. Sahaya çıktığı zaman mutlaka o formanın hakkını verir. Ben bugüne kadar çalıştığım futbolcu kardeşlerimle böyle bir sıkıntı yaşamadım. Bizim çok şükür herhangi bir maddi sıkıntımız yok. Verilmiş sözler gününde yerine geliyor.”

“STADIN AĞZINA KADAR DOLMASINI BEKLİYORUM”

Gevrek, şampiyonluk yolunda herkesin üzerine büyük sorumluluk düştüğünü kaydederek, “Stada gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Malatya büyük bir camia, şampiyonluk yolunda stadın ağzına kadar dolmasını bekliyorum. Bunu hepimiz bekliyoruz. Lig uzun bir maraton, önümüzde birçok maç var. Bir maçta hakem hata yapabilir, farklı bir şey olabilir, takım zaman zaman kötü oynayabilir, biraz sabırlı olmaları lazım. 3-5 kişinin küfür etmesiyle tribün kapandı. 3-5 kişinin yapmış olduğu hatanın cezasını başkaları çekiyor. Bu noktada daha dikkatli olmalıyız. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımıza büyük bir görev düşüyor. İnşallah hep birlikte bir ve beraberlik içerisinde hedefimiz ulaşacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Serdar (7 yıl önce)
    Ayite olursa gol problemimiz çözülür,umarım alabiliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    Sayın Başkanım gerçekten sözlerinize,düşüncenize katılıyorum acele etmeye transfer yapmak için yapmanın takıma hiçbir faydası yoktur. Bizim istediğimiz transferlerin gerçekten kaliteli olması takıma direk faydası olmasını istiyoruz. İnşallah orta saha ve forvet konusunda kaliteli isimleri alırız. inşallah beş gün içerisinde takıma kaliteli isimleri bekliyoruz başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer (7 yıl önce)
    Sayın başkan ne senin ne yönetim kurulunun nede sayın belediye başkanının süper lige çıkmak gibi bir düşüncesi yok insanları kandırmayın. Hadi diyelim hasbelkader çıktık süper ligde oynayacak kaç futbolcumuz var bir sadık iki azubuike madem çıkmak istiyoruz hem bizi oraya taşıyacak hemde orda oynayabilecek iki futbolcu alın. Gerçi geçen yıl devre arasında yaptığınız transferleri de gördük
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    Lig başlamış 2. maçımıza çıkacaz daha tranfer diyor 25 gündür niye yapmadın süperm lig görmüş ya kadro dışı ya oynatılmayan oyuncu varsa aldın sezer,ahmet aras.ferhat kiraz onlardan 10 maç maç eksiklerini kapatamazlar para verir boşuna durursun yeni malatyasporun bütçesi ne ki sen borç yapmadım diye sevineceksin tabi yapmayacaksın bu bir başarı değildir malatyaspr store aç,gelir elde edecek şeyler yap zaten cebinizden kuruş para koymazsınız yıllarca orda başkanlık yapar koltuğu meşgul edersiniz eğer başkansanız elinizi taşınızın altına koyacaksınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞFENDİ (7 yıl önce)
    Bildiğim kadarıyla Arena boğa güreşlerinin yapıldığı alana deniyor. Ama her ne hikmetse tüm kulüpler stadlarının ( Arena ) koymak için büyük bir yarış halindeler.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞFENDİ (7 yıl önce)
    Aman stadın isminin içerisinde mutlaka ( ARENA ) kelimesi geçsinde, gerisi önemli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • mırat (7 yıl önce)
    haşim garadağ başgan malatya şampiyon ;)))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Ey ruh zamanı geldiyse doğru transfer için haber ver. Neyi bekliyorsun biliyoruz. Son dakika bir iki isim ortada kalacak onlarda kerhen gelecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet (7 yıl önce)
    Sayın başkan bir futbolcu olarak neden doğru zamanda ve gününde transfer yapmadın işi bugünü bıraktınız bu takım bir kaç hafta sonra aşağı inecek bakında görün ondan sonra ne diyeceksiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • muse (7 yıl önce)
    Sayin,baskan,taki.m,puanlari,kayip,ettikten Sonrami,transfer,yapacaksiniz,acik,konusun Paramiz,yoktur,deyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Rüstem (7 yıl önce)
    Ligin 2 yarısının 2.maçına çıkacağız ve takımımız gol averajıyla 2. durumda.ama halen takım şöyle ,takım böyle,şampiyonluk gitti,yandık,bittik diyenler var.takımda sakatlar çok bunu herkes biliyor.Eğer bu takım şampiyonluğa oynuyorsa her koşulda çıkıp maçını oynayacak.Biraz bu takıma destek olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Hiç paniğe kapılmaya gerek yok.Eksik takım her zaman iyi olur.Galip geleceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (7 yıl önce)
    hasan kabze gibi bir adam altınorduya gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Hafta sonu irfan buz un istifasina hazır olunn maglubiyet farkli olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Felaket tellalığı yapmayı seviyorsun mert bey.inşallah dediğin durum olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (7 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Takım sampiyonluga oynuyor çıkıp konuştuğunuza bakın. ..Destek olmuyorsaniz köstek olmayın. .
    0
    0
    Yanıtla
  • metehan (7 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    mert elazigin nersindensin
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Doğru zaman sezon bittikten sonramı transfer yapacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • E.K (7 yıl önce)
    Bekle başkan bekle takım Samsun a 6 eksikle gidecek.İnşallah galip geliriz..yoksa işimiz çok zor..bir an önce alternatifli bir kadroya kavuşmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Başkan klup borcu şampiyon olmaz zaten süperli cikarirsan takımı borcun kalmaz gelir çok santifor al saydığın oyuncular balon yetmez şampiyonluk için pote gibi aite gibi poypon gibi lider santifor lazım ortada oynak orta saha lazım inş alirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Malatya dan herkes cekinir zamaninda fenere gs besiktasa kendi sahalarinda az cim yoldurmadik onun icin baskan geverk hocamiz buz za tesekürler sizlere cok ehtiyacimiz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Memleket uşagı. (7 yıl önce)
    Başkan Allah yardımcın olsun. Sen dürüst bir başkansın inan Allahın yardımyla ŞAMPİYON olacaz.Futbolcularmzda çok iyi motive olmuşlar.bizler bu Memleket in uşakları olarak hep senin arkandayız.saygılarımzla sayın Başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (7 yıl önce)
    Başkanım doğru yoldasınız, hesap kitap bilmeyen, popülist ve şovmen değilsiniz. Baştaki takımların 3'te biri bütçeyle, az sayıda taraftar desteği, çevrenizdeki birçok köstek grubuna karşı İrfan Hoca ile birlikte mücadele ediyorsunuz. Sabrınızdan dolayı sizi ve İrfan Hocayı tebrik ederim. Ama dediğim gibi işimiz zor.
    0
    0
    Yanıtla