SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru Yolda İlerliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:29:03
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, takım olarak iyi mücadele ettiklerini kaydederek, “Hedefe giden yolda, doğru yoldan ilerliyoruz” dedi. 

Kızıltan, İnegölspor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “İnegölspor karşısında oynadığımız oyunun, vermiş olduğumuz mücadelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Oynadığımız oyunun sonucu bu değil. Ama futbolun gerçeği sonuç olduğu için iyi futbolun bir anlamı olmuyor. O maçta iki takım arasındaki farkın ortaya çıkması adına iyi bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Belki İnegölspor maçını kazanamadık ama esas olan iyi futbolu sahaya yansıttık. Bu da hedefe giden yolda, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.

Oyuncu değişiklikleri konusunda tercihlerine saygı gösterilmesini beklediğini ifade eden Kızıltan, şunları söyledi: “Futbolcularımızın ne vereceklerini biliyoruz. Zaten bu nedenle buraya transfer ettik. Bazen böyle şansızlıklar olabilir. Zaman zaman oyuncu tercihlerinde değişiklikler yapıyoruz. Çokta fazla yaptığımızı düşünmüyorum ki, bu tür değişiklikler mutlaka olacak. İnegölspor maç sonrasında yapılan basın toplantısında, bazı sorulara cevap vermeye çalıştım. Oyun içerisinde bana göre doğru olan şey sana göre yanlış olabilir. Futbolu dışarıdan çok kolay yorumlarsın. Takımla sürekli oluyorsan da daha farklı düşüncede olursun. Bende 3 sene yorumculuk yaptım. Bende adamı hoplatmasını çok iyi bilirim. Bunu da iyi yaparım. İnegölspor maçı için kadro konusunda böyle bir karar verdim. Demek ki formayı kim hak ediyorsa ona veriyorum. Buna da saygı gösterilmesini istiyorum.”

Tecrübeli teknik adam, Dardanelspor maçından 3 puanla ayrılıp, taraftarları sevindirmek istediklerini ifade ederek, “Bu hafta önemli bir maç olan Dardanelspor’a deplasmanda konuk olacağız. Bu maçta da iyi futbolumuzu sürdürüp sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bu noktada takım olarak iyi hazırlandık” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız