SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru Yoldayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:21:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, ayaklarının yere sağlam basacağını ancak daha çok yol kat etmeleri gerektiğini belirtirken, Alanyaspor'un teknik direktörü Erhan Altın ise, Yeni Malatyaspor'u iyi analiz ettiklerini ancak sahada futbolculardan bunu göremediklerini ifade etti. 

Yeni Malatyaspor-Alanyaspor maçı sonrası teknik direktörler basın toplantısı düzenleyerek, gazetecilerin sorularını cevapladı.

"HALA TRANSFERLERİMİZİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Yeni Malatyaspor'un teknik  direktörü Yücel İldiz, "Sezon başından beri çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Geçen yıldan yeni çıkmış bir takım ama sezona biraz sıkıntılı başladık. Özellikle hazırlık dönemi devam ederken, transferlerin devam etmesi, ikinci etapta da transferler bitmedi. Hala şu son güne kadar transferlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Şöyle bir fotoğrafa baktığımda Esentepe'de ilk çalışmaya başladığımız günle bugüne baktığımızda çok farklı şeyler var" dedi.

Tecrübeli teknik adam, 29 Ağustos Cumartesi günü olağanüstü genel kurulunu yapan yönetime başarılar dileyerek, yönetim ve Malatyalıların desteğiyle daha iyi yerlere geleceklerini ifade etti.

"BİR TAKIM GİBİ OYNADIK"

İldiz, bu haftanın sinyallerini geçen haftadan verdiklerini belirterek, "Ligin ilk haftasında sahamızda seyircisiz bir maç oynadık. Hem eksiktik hem de yabancı oyuncuların adapte olmaları durumu vardı. Penaltı kaçtı, top girdi, girmedi, konsantre eksikliğimizde vardı. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. O belki de ayaklarımızın tam yere değmesine de yol açtı. Birazda kamuoyunda 'takım bu mu?' deniliyordu ama geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında 1 puan aldık ama herkes de gördü ki bir takım gibi oynadık. Bu haftanın sinyallerini geçen haftadan vermiştik. Sadece artık seyircimizle buluşup, 3 puanı almamız gerekiyordu. Kazanmamız gerekiyordu ve bugün bunu başardık" diye konuştu.

"TAKIMIN GENEL MÜCADELESİNDEN MEMNUNUM"

Takımın genel mücadelesinden memnun olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi: "Zaman zaman zorlandığımız anlar oldu. Çünkü daha eksiklerimiz var, açık söylemek lazım. Bu eksikleri çalışarak hem de son dakika takviyelerle gidermeye çalışacağız. Ama genel olarak bugün ki 90 dakikaya baktığımızda 3 tane gol attık diye düşünüyorum. Alex güzel gol attı, bütün arkadaşlarımız güzel mücadele etti ama bir pozisyon hatasından bir gol yedik. Oyunun sonuna kadar 3 puanı hak ettik. Tabi bu başlangıç. Tabi takımın, taraftar ve Malatya halkıyla tanışması oldu. Yeni yönetim ve başkan tesise geldiler. Bu kaynaşma olduktan sonra daha iyi olacağız."

"BU LİGDE ÇOK ÖNEMLİ TAKIMLAR VAR"

İldiz, PTT 1. Ligi'nde önemli takımların olduğuna dikkat çekerek, "En az 8-10 takım çok iddialılar ve Süper Lig seviyesinde transferler yaptılar. Bizde buraya geldik ve beklentiler yüksek, bunun farkındayım. Sağ olsunlar teveccüh ediyorlar. Ama ben hep bugüne kadar Malatyalılara doğruları söyledim. Tabi ki ayaklarımız yere sağlam basacak ama bizde Yeni Malatyasporuz. Biz herkesle çıkıp oynayacağız. Daha çok yol kat etmemiz lazım ama bir şey var doğru yoldayız" ifadelerini kullandı.

"ELİMİZ BİRAZ DAHA KUVVETLİ OLUR"

Transferle ilgili başkanla bir görüşme yapacaklarını kaydeden İldiz, "Maç bitti ve başkanımızla transfer konusunda bir görüşme yapacağız. Yoğun bir şekilde çalışıyorlar. O arada 1-2 takviyemiz daha kalmıştı. Onları da istediğimiz şekilde yapabilirsek, daha iyi olacak. Tabi burada önemli olan katkı yapacak oyuncuları alabilmek. Bunu başarabilirsek, elimiz biraz daha kuvvetli olur. Başkanımızla yapacağımız görüşme sonrası netlik kazanacak" dedi.

"SAHADA İSTEDİĞİMİZİ GÖREMEDİK"

Alanyaspor'un teknik direktörü Erhan Altın ise, açıklamasına 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak başladı.

Altın, Yeni Malatyaspor'u aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederek, "Çok isteklilerdi ve iyi hazırlanmışlar. Maçı kazanma adına sahaya bütün enerjilerini ve sinerjilerini sahaya yansıttılar. Aslında kendi takımımdan bunu beklerdim ama maalesef yapamadık. Biz, bir hafta boyunca arkadaşlarımızla Yeni Malatyaspor'u çok iyi analiz ettik. Yeni Malatyaspor'un iki maçını da çok isi seyredip, olumlu ve olumsuz yanlarını çıkardık. Taktik çalışmalarımızı yaptık ama maalesef sahada istediğimizi göremedik" diye konuştu. 

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve olumsuzlukları gidereceklerini kaydeden Altın, "Saha içerisinde hatalarımız var. Benim bile hatam olabilir. Bunları çalışıp, gidereceğiz. iyi bir takımım var. Takım kaliteli futbolculardan, kaliteli ayaklardan kuruldu ama bunu maalesef sahaya yansıtamıyoruz. Bazen futbol olarak yansıtıyoruz ama neticeye yansıtamıyoruz. Bugün üçüncü maçımızı oynadık ama futbol adına hiçbir şey sergileyemedik. Onun için üzüntülüyüz. Milli takım arasında eksiklerimizi giderme adına çalışacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız