SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru Yoldayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:32:16
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’in 4. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalarak puanını 7’ye yükseltti.

YENİ MALATYASPOR CEPHESİ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kendileri açısında zor bir müsabaka olduğunu belirterek, “Lige yeni çıkan ve yeniden yapılanan bir takım olarak doğru yoldayız. Her hafta biraz daha üzerine katarak gidiyoruz. Bugün kazanma adına çok işler yaptık. Deplasman maçı oynamamıza rağmen ciddi ataklarımız ve pozisyonlarımız oldu. Bizim çerçevemizden baktığımızda kazansak daha iyi olurdu ama deplasmanda bir puan bizim için iyi. Gidişatımız kendi hesaplarımıza göre saha içi ve saha dışında doğru yoldayız. Karabükspor geçen yıl talihsiz bir şekilde düşen bir takım. Kendileri yeniden bir üst lige çıkmak istiyor. İyi bir takım ve başarılar diliyorum” dedi.

KARABÜK CEPHESİ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, oyunda gerekli varyasyonları yapamadıklarını ve pozisyon fakiri olduklarını söyledi.

Kendi sahalarındaki Yeni Malatya maçının kendileri açısından çok değerli olduğunu ve mutlak 3 puan hedefi ile hazırladıklarını kaydeden Kalpar, “Bu maçtan mutlak 3 puan alma hedefindeydik ve buna çok fazlasıyla inanmıştık. Rakip takımın kapanacağını biliyorduk. Kapanan takıma karşı neler yapılabilir diye oyuncularımla maçtan önce konuştuk ama istediğimiz varyasyonları yapamadık. Pozisyon fakiri olduk ve pozisyon üretemedik. Pozisyon olmayınca gol bulamadık. Haklı olarak kontra ataklarla gol arayan bir takım vardı karşımızda. İkinci yarı pozisyon bulduk ama çok net değildi. Burada 2 puan kaybettik. Bu tür maçları değerlendirdiğimizde kazanılması gereken maç olarak görüyoruz ama futbol bu, olmuyor. İnşallah daha sonraki maçlarda kaybettiğimi puanları telafi ederiz diye düşünüyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız