SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğru Yoldayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:46:58
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Gürses Kılıç, kritik dönemi geride bıraktıklarını söyledi.
 
Tecrübeli teknik adam, Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kılıç, ilk olarak Kocaelispor karşılaşmasını değerlendirdi. İyi bir futbol ortaya koyamamalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden teknik patron, şunları aktardı; 
 
"Kocaelispor maçında alınacak 3 puan her anlamda önemliydi. Aldığımız 3 puanla hem aşağıdan koptuk hem de galibiyet serimizi 3'e çıkardık. Gol yememe ve daha fazla gol artma düşüncemiz bulunuyordu. Bunların büyük bir kısmını yerine getirdik. Daha iyi bir oyun ve daha fazla gol beklentimiz vardı. Bunları tam anlamıyla gerçekleştiremedik."
 
Alınan galibiyetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Kılıç, "Üst üste 3. Galibiyetimizi aldık. Galip gelmek gerçekten çok güzel. Biz doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Ve yolumuza daha iyi olacak şekilde devam ediyoruz. Kritik dönemi atlattık. Puan olarak iyi bir avantaj yakaladık ve kritik eşiği geçtik. Takım olma görüntüsünü yakaladık. Bundan sonraki sürecin daha iyi olacağına inanıyorum" dedi. 
 
Tecrübeli teknik adam, takım olarak gözlerinin yüksekte olduğunu kaydederek, "Son 3 maçta alınan 9 puan bizi biraz şımarttı. Yani gözümüzü biraz daha yukarılara diktik. Alabildiğimiz kadar çok puan alıp, üzerimizdeki rakiplerimizle oynayacağımız karşılaşmalardan da en iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Neresi en iyi noktaysa orada bitirmek en büyük amacımız" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız