SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğrudan Başbakanlık Hattı ve Malatya

A- A+ PAYLAŞ

Başbakanlığın bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirdiği halkla ilişkiler uygulaması olan Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) Alo 150 Doğrudan Başbakanlık Hattı'na, Malatya'da 4 ayda yapılan başvuru sayısının 678 olduğu bildirildi.

Başbakanlık İletişim Merkezi'nin (BİMER) Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran dönemine ilişkin olarak hazırladığı faaliyet raporuna göre, ilde Alo 150 Doğrudan Başbakanlık Hattı'na 4 ayda yapılan başvuru sayısının 678 olduğu kaydedildi.

İlde Alo 150 Hattı'na Mart'ta 343, Nisan'da 107, Mayıs'ta 83 ve Haziran'da ise 145 kişinin başvurduğu aktarıldı. Aynı dönemde toplam 11 başvurunun geçersiz sayıldığı ifade edilirken, aynı dönemde yapılan başvurulardan 288'inin halen beklemekte olduğu, diğerleri hakkındaysa işlem yapıldığı belirtildi. Kentte en fazla başvurunun 343 başvuruyla Mart ayında, en az başvurunun ise 83 ile Mayıs ayında yapıldığı açıklandı.

Bu arada, belediyelerin BİMER kapsamındaki çalışmalarının Mayıs ayında başladığı ve Malatya Belediyesi'nin sisteme uyum sağlayan ilk 10 il arasında yer aldığı belirtildi.

Belediyeye, Alo Doğrudan Başbakanlık Hattı'ndan Mayıs ayında 5, Haziran ayında ise 9 başvurunun geldiği ve bu başvurulardan 4 tanesinin beklediği, 10 tanesinin cevaplandırıldığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız