SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğrudan Çıkmak İstiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

 

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da futbol şube sorumlusu Özcan Dündar, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını bildirdi.

Dündar, 2010-2011 sezonunda yaşanan şansızlıklar nedeniyle istediklerini elde edemediklerini belirterek, yeni sezonda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Dündar, iyi bir ekip olduklarını ve yeni transferlerle kadrolarını daha da güçlendireceklerini kaydederek, "Bizim yönetimden eski arkadaşlarımızdan 4-5 arkadaşımız olmayacak. Kulüp başkanımız yeni bir kadro hazırlıyor. 27 Haziran'da olağanüstü kongremizi düzenleyeceğiz ondan sonra yolumuza devam edeceğiz. İnşallah transfer konusunda da daha iyi olacağız. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başkanımız transfer konusuyla bizzat ilgileniyor. Türkiye genelinde bütün takımlar ve futbolcular başkanımızı çok iyi tanıyor. Bu işi bilen bir adam ve kendisine çok güveniyoruz" dedi.

"MALATYA FUTBOLUNU LAYIK OLDUĞU YERLERE TAŞIYACAĞIZ"
Dündar, yeni sezon için kadrolarına katacakları futbolcuları belirlediklerini ifade ederek, "7-8 futbolcu alacağız. Bu futbolcular ismen netleşti ama sözleşme aşamasına gelmedi. Olağanüstü kongremizin ardından bu futbolcularla görüşmelere başlayacağız. İyi bir kadro kurup, Malatya'ya yakışır bir futbol sergileyeceğiz. Malatya futbolunu layık olduğu yere taşıyacağız. Kamp çalışmamızı Bolu'da yapacağız. Teknik Direktörümüz Cafer Aydın kamp programını yapıyor. Kamp tarihi tam olarak netleşmedi. Olağanüstü kongremizde Cafer hocamız burada olacak. Kamp tarihini de o zaman belirleyeceğiz" diye konuştu.

"KULÜP HERŞEYDEN ÖNCE GELİR"
Kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin takımın başarısı için çalıştıklarını kaydeden Dündar, "Geçen sezon iyi transferler yaptık. İyi bir kadro kurduk. Ama takım tam anlamıyla özellikle ligin ilk yarısında oturmadı. Bunun yanında bir takım şansızlıklar yaşadık. Fenerbahçe maçından sonra takım tam anlamıyla yerine oturdu. Takım olduktan sonra da gösterilen başarıları gördünüz. Fenerbahçe karşısında aldığımız galibiyeti halen Fenerbahçeli yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular konuşuyor. Biz bunlarla gurur duyuyoruz. Güzel işler yaptığımızı düşünüyoruz. Ankaragücü ile oynadığımız kupa maçında bir iddiamız olmamasına rağmen nasıl mücadele ettiğimizi herkes gördü. Melih Gökçek ile başkanımızın uzun yıllara dayanan bir dostluğu var. Herkes bu nedenle "Maçı verirler" düşüncesine kapıldı. Ama burada sergilediğimiz mücadeleyle Ankaragücü'nü kupanın dışına ittik. Kulüp başkanımız için her şeyden önde gelir. "Burası benim şerefimdir" diyor. Güzel şeyler yaptık. Tabi şansızlıklar yaşadık. Herkes için zor oldu. Sonuçta play off'a kaldık. İyi bir emek verdik. Ama son saniyede hiç beklemediğimiz daha doğrusu kimsenin beklemediği bir golü kalemizde gördük. Yediğimiz bu şansız gol bizleri çok üzdü. Ama artık bu geride kaldı. Yeni sezona iyi bir şekilde hazırlanarak, Bank Asya 1. Lig'e doğrudan çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız