SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğu Derbisi Dostça Geçecektir"

0
Güncellendi - 2016-10-24 02:35:05
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un başkanı Adil Gevrek, Elazığspor ile 29 Ekim Cumartesi akşamı deplasmanda oynayacakları Doğu Derbisi’nin dostça geçeceğini ifade etti.

Manisaspor karşısında iyi bir futbolla önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Gevrek, teknik heyet ve futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti.

Gevrek, “Bizim için önemli bir galibiyetti. Farklı kazandık ve 3 puanı aldık, mutluyuz. İnşallah bundan sonrada yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Gevrek, takımın Şanlıurfaspor maçından sonra Manisaspor karşısında da iyi bir mücadele ortaya koyduğunu kaydederek, “Şanlıurfaspor karşısında 1-0 geriye düşmemize karşın 2-1 kazanmasını bildik. Takımımız muhteşem bir geri dönüş sergiledi. Manisaspor karşılaşmasına da aynı ciddiyetle çıktık. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Hem önemli hem de haklı bir galibiyet aldık. Emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Zirvede yer alıyoruz ve bunu sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“DOĞU’NUN İKİ GÜZİDE TAKIMININ MAÇI OLACAK”

Ligin 9. haftasında deplasmanda Elazığspor ile Doğu Derbisi’ni oynayacaklarını anımsatan Gevrek, şunları söyledi: “İki önemli, Doğu’nun güzide takımlarının maçı olacak. Uzun yıllardır taraftarlar deplasmana gitmiyordu. Bu sezon taraftarlarda deplasmanlara gidebilecek. Dostluk içerisinde iyi bir maç olacağına inanıyorum.”

Gevrek, Elazığ deplasmanında da galibiyeti hedeflediklerini belirterek, “İyi bir gidişimiz var. Lideriz ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Elazığspor deplasmanına da 3 puan için gideceğiz. Ama her şeyden önemlisi Doğu’nun iki güzide takımının arasındaki karşılaşmanın dostluk içerisinde geçmesidir. Ben dostça ve zevkli bir mücadele olacağına inanıyorum. İki takım taraftarları arasında da güzel bir dostluk oluştu. Bunun daha da pekişeceğine inanıyorum. İnşallah her şeyden önce kazanan dostluk olacaktır” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Bornova Servisi (7 yıl önce)
    Elazığ malatya maçları Malatyalı olup az bucukta futbola ilgisi varsa kesin elazığ malatya maçı anısı vardır....İple çekilirdi bu maçlar vakti zamanında...Ne anılarım vardı ah ah hey gidi günler... Alırız bu maçıda alim allah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Elazığ yenerse sorun çıkmaz, berabere kalırsa sorun çıkmaz. Malatyamız galibiyetle döner ve Elazığ taraftarı olay çıkarmazsa bu seneden itibaren dostluk rüzgarları her zaman eser.
    0
    0
    Yanıtla
  • ihsan TEKPINAR(ankara) (7 yıl önce)
    BU GÜZEL FUTBOLU İZLEYİP TADINI ÇIKARMAK VARKEN TARAFTAR NEDEN MAÇA İLGİ GÖSTERMİYOR ACABA.TAM ZAMANI .HADİ MALATYA M ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
    0
    0
    Yanıtla
  • Mucahit Aslan (7 yıl önce)
    Buyuk baskan!!!!!
    0
    0
    Yanıtla