SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğu Garajı Böyle Olacak

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın merkezin doğu bölgesinde bulunan ilçe ve beldelere ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarının kullandığı Doğu Garajı'nın temeli atıldı. 
 
Yaklaşık 5,6 dönümlük alanın üzerine yapılacak olan yeni grajın, Sancaktar Mezarlığı inşaa edileceği ve 39 işyerinin bulunacağı belirtildi.
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın da temel atma törenine katıldığı garajın 2012 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 
 
Yeni yapılacak olan garajın büyük bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Ahmet Çakır, "Burası, Malatya’nın doğu bölgesinden gelen, Kale, Pütürge ve Doğanyol gibi ilçeler ile beldelerinden gelen araçların ihtiyacını karşılayacak. Bu yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Çevre düzenlemesiyle birlikte yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak. Garajın içerisinde kafeteryası, market, 39 tane işyeri, otopark bulunuyor. Buranın yapılmasıyla Çevreyolu altı biraz daha canlanacak. Garajın, Çevreyolu ile bağlantısını ise Selçuklu Mahallesi’nden açtığımız 30 metrelik yolla gerçekleştireceğiz. Burası büyük bir ihtiyaçtı. Projenin tamamlanmasıyla bu ihtiyaç giderilmiş olacak. Şu an doğu bölgesinden gelen bütün araçlar, şehir merkezinde değişik bölgelerde faaliyet gösterdiği için trafik yoğunluğu yaşanıyordu. Buranın hizmete geçmesiyle birlikte bu sıkıntı da ortadan kalkmış olacak” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız