SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğu Grubu Şampiyonu Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:04:30
Doğu Grubu Şampiyonu Oldular
A- A+ PAYLAŞ

05-09 Ekim tarihleri arasında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Samsun’da organize ettiği Özel Sporcular Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Doğu Grubu şampiyonu oldu. 

Akdeniz, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu takımlarından oluşan şampiyonaya 26 takım katıldı. Müsabakalara Malatya adına katılan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü oynadığı 6 maç sonucu Doğu Grubu şampiyonu olarak, 2016 yılında özel sporcular Türkiye Futbol Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandı.

15-18 ekim tarihleri arasında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Samsun’da organize ettiği Özel sporcular Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü 17 takım arasında çıktığı 7 maçın da yedisini de set vermeden kazanan tek takım oldu. Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü finalde Zonguldak özel sporcular takımını yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca, yaptığı açıklamada, "Müsabakalarda her türlü katkı ve imkanı tanıyan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu başkanı Birol Aydın ve yönetim kuruluna ve aynı zamanda müsabakalara katılmamızda destek olan Malatya Valisi Süleyman Kamçı’ya teşekkür ediyorum. İnanın bu şampiyonaya katılmamız Malatya adına çok önemliydi. Yeşilyurt kaymakamımız Sayın Nesim Babahanogluna, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sadi Fındıklı’ya, Yeşilyurt ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Cemal Kalay’a, okul müdürümüz Hacı Ahmet Geçen’e, özel çocuklarımız ve özel ailelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğumuzu ülkemizin her bir karış toprağında bizleri koruyan ve savunan askerlerimize ve polislerimize hediye ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız