SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğu Kolektörü 1. Etap Hattı İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-05-09 18:30:55
Doğu Kolektörü 1. Etap Hattı İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon altyapı çalışmaları kapsamında 33 km metrajıyla, Battalgazi ilçesinin Doğu Kolektörü 1. Etap hattı altyapı çalışmalarının ihalesini gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili MASKİ tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Uzun yıllardır hayata geçmesi beklenen projenin hayata geçmesi konusunda başarılı bir çalışma gerçekleştiren MASKİ Genel Müdürlüğü. Battalgazi ilçesine bağlı Turgut Özal Tıp Merkezi, Çamurlu mahallesi, Malatya Yeni Stadı, Villakent siteleri, Bulgurlu mahallesi, İnönü Üniversitesi ve Orduzu mahallesinin bir kısmını kapsayan dev altyapı yatırımı için gereken projenin tamamlanmasıyla birlikte ihalesini gerçekleştirdi. Büyük ilgi gören dev projede MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde ihaleye 14 firma katıldı. Doğu Kolektörü 1. etap kanalizasyon hattı yatırımı kapsamında 33 km kanalizasyon hattı yatırımı gerçekleşecek. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuç kamuoyuna duyurulacak. Projenin Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte modern bir altyapı yatırımı hayata geçmiş olacak."

KİM NE TEKLİF VERDİ?

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle:

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bayram (6 yıl önce)
    Sayın başkan yaygın mahallesindeki kanalizasyon dereye akıyor koca akar su deresi berbat bir halde yenice mahallesi,fırıncı mahallesi ve hacihalil çiftliği mahalleri kanalizasyonlarını buraya bağlasanız çok iyi olur.her taraf pislik içinde kokuyor.
    0
    0
    Yanıtla