SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğu Otobüslerine Taşlı Saldırı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:28:46
Doğu Otobüslerine Taşlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal medya üzerinden örgütlenen gruplar, Kayseri ve Kırşehir'de Doğu ve Güneydoğu illerine sefer yapan yolcu otobüslerini taşladı. 

Camları kırılan ve hasar gören otobüslerde bulunan yolcular başka otobüslere aktarıldı. Kayseri terminalinde 30, Pınarbaşı İlçesi’nde 40 olmak üzere, toplam 70 otobüs yol güvenliği sağlandıktan sonra yollarına devam etti.  Kayseri- Malatya karayolu üzerinde yer alan Pınarbaşı ve Bünyan ilçeleri geçişlerinde de polis ve jandarma devriye görevi yaptı.

Çıkan olayların ardından Doğu'dan gelen tüm otobüsler güvenlik güçleri tarafından Kayseri girişinde durduldu. Geçişlerine gece saat 2'ye kadar izin verilmedi.

Malatya'dan İstanbul'a yolcu taşıyan, Kırşehir'de saldırıya uğrayan Medine Turizm'in otobüsleri kırık camlarla yola devam etti.İstanbul'un girişinde çok sayıda kırık camlı otobüsü gören vatandaşlar ne olup bittiğini anlamaya çalıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız