SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğu Takımlarını Ligde İstemiyorlar mı?!"

0
Güncellendi - 2017-12-09 19:34:47
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, "Herkes hata yapabilir, bizlerde, oyuncularda, hakemlerde hatalar yapabilir ama bu hataların üst üste gelmesi bu kadar tesadüf olamaz" dedi.

  Stat çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, takımın Göztepe karşısında iyi mücadele ettiğini ancak şanssız 3 tane gol yediklerini ifade etti.

  Gevrek, 3-1 geriye düştükten sonra ikinci yarıda oyunun kontrolünün kendilerinde olduğuna dikkat çekerek, “İyi oynadık, golü de bulduk. İkinci golü de bulduk. İkinci yarı tek kale oynadık diyebiliriz ama iyi oynadığı maçlarda puan alamıyorsun. Önemli olan burada galip gelmekti. Taraftarımız önünde bizim için çok önemli bir maçtı galip gelmek istiyorduk ama maalesef olmadı. Geçen haftada biz top oynuyoruz ama maalesef bazı yerlere takılıp duruyoruz” diye konuştu.

  Hakem hatalarıyla karşı karşıya kaldıklarını savunan Gevrek, “Hakem hatalarını konuşmayalım' diyoruz ama maalesef direk oyunu etkileyecek hakem kararları var. Bugün de onlardan bir tanesi oldu. Geçen hafta tüm kamuoyunun gördüğü yüzde yüz penaltımız FIFA kokartlı hakem olan Cüneyt Çakır tarafından verilmedi. Bunu bütün Türkiye kamuoyu gördü. FIFA'da maç yöneten Cüneyt Çakır'ı izliyorum maalesef bizim Akhisar maçında sahada gezinerek maç yönettiğini görüyoruz. İyi niyetli düşünmek istiyoruz ama yüzde yüz, göz önünde olan penaltı verilmedi. Bugün aynı şey yapıldı. İkinci yarıda çok iyi oynadık, ilk penaltımız verildi ancak ikinci penaltı ilkinden daha netti. İkinci penaltıyı verme cesaretini niye bulamıyor? Artık Doğu takımları istenmiyor mu? Buraya gelmek hakemlere çok zor mu geliyor, onu da bilmiyorum” açıklamasında bulundu.

  Gevrek, hakem hataları nedeniyle sabırlarının taştığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Burada iyi niyetli olalım 'hakemler hata yapabilir, olabilir' diyoruz. Herkes hata yapabilir, bizlerde, oyuncularda, hakemlerde hatalar yapabilir ama bu hataların üst üste gelmesi bu kadar tesadüf olamaz. Geçen hafta yüzde yüz penaltıyı vermeyeceksin bu hafta vermeyeceksin yazık günahtır. Bu kadar emek veriliyor, taraftar stadı dolduruyor ama bir kişinin dudağının arasında 2 puan gidiyor. Bu konuda daha hassas olmaları lazım, federasyonumuza da bizim ciddi şikayetimiz var. Bunu da kamuoyunun bilmesi lazım, yhatalar direk sonucu etkileyen hatalar. Bir olur, iki olur geçmişle alakalı da oynadığımız 15 maçın en az 10'un da hakem hatası var. Yazık günah değil mi? Bu konuda ciddi sıkıntılar var. İnşallah bu son olur, bir daha böyle hatalar olmaz. Hakem Süper Lig'de ilk defa maç yönetiyor, bu Malatya'ya mı denk geliyor? İyi oynadığımız maçta maalesef hakemlere takılıyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • erhan (6 yıl önce)
    geçen seneden beri sadığın gitmesi gerektiğini söyleyip duruyoruz ama boş taraftarı dinleyen yok yalçın gitti sadık bitti biran önce bırak başkan yeter artık sevildiğinle kal
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Baskan.bu.hocayla.super.likte.kalamayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sa.yın.yorum.cu .bu.oy.unc.ular.ı.E rol.h.oca.mı ald.ı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Öyle demeyin baba transferler yaptı başkan büyük başkan ama malesef yedek kulübesinden çıkamıyorlar. :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Cavus44 (6 yıl önce)
    Sayin baskan sivas dogu degilmi Yine basladin Yok hakem Yok bu oldu 4 Iyi futbolcu alsaydin böyle olmazdik almanyada utaniyoruz her hafta ayni sen birak bu isi yakismiyo Sana
    0
    0
    Yanıtla
  • sen de suç yok coğrafya hocan da suç hele bak sivas nerde :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Hem kör hem bodur yasenin ne kadron var da bide konusuyorsun bitane yalçın oynuyor onuda kov huh bikere yuh
    0
    0
    Yanıtla
  • memo44 (6 yıl önce)
    adil başkan sen bi dinlemeye çekil istersen..
    0
    0
    Yanıtla
  • Rmzn (6 yıl önce)
    Sen Başkan mısın? Yönetimin vizyonu yok. Protokolü doldurduğun adamlar dan tut , sahaya çıkan takım oyuncularından, maç sonrası konuşmalarından süper Lice yakışıyormusun? Şansa bala 2 takım yendik bu puanlı topladık. Sen 2 nci yarı ; bu kafayla kaç takımı yenebilirsin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüso (6 yıl önce)
    Sende başkan olursa benden cumhur başkanı olur gevreeekkkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    baskan bence seni bu ligde istemiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (6 yıl önce)
    Moralimiz bozuldu, bu takımı izleme isteğim kalmadı. İnşallah düzgün bir kadro ve yönetim gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bitane bi şoför uğruna yalcını yediler, başkan efendi daha bahanelerin arkasına sığınıyor hakemmiş, doğu takımıymış v.s, v.s Madem bunları biliyodunuz (gerçi sağır sultan bile biliyoki TFF bizleri sevmez) NEDEN SEZON BAŞI KENDİNİZİ GARANTİYE ALMADINIZ... Sorarlar adama
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Cüneyt ÇAKIR yönettiği ne oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Sayın Başkan, Siz elinizdeki en iyi müdafa elemanına sahip olmayınız. Kadro dış bırak. Yalçın olsa sonuç sana göre nasıl olurdu.Çünkü 3 gol duran toptan. Şimdi Yalçını karo dışı bıraktığını kamuoyuna bin pişmanım dermisin. dersin der.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Allah aşkına git artık git yaaa bıktık senden vızyonsuz yönetım. Mehmet Ali Aydınlar hemen almalı takımı yoksa küme düşüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Tabii canım takım süper oynuyor, ne diyorsun daha 2. dakikada 2-0 olabilirdi, çok şanslıydık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Duran toplarda goller yedik başkan sen hangi maçı izledin. .bir günde kendi öz eleştiri yap bulunmaz Hint kumaşı mısın...en son benim kararımla futbolcu alıyorum demiştin ya işte buda sahada gördüğümüz sendin. ...
    0
    0
    Yanıtla
  • once seni istemiyorlar baskan sen git
    0
    0
    Yanıtla