SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğu Tarafında Acil Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:21:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, hastanelerde daha önceleri olan 8-10 hastanın aynı odada kaldığı koğuş sisteminden 2 veya tek yataklı odalarda hastaların tedavi gördüğü oda sistemine geçildiğini söyledi.

Beraberinde AKP İl Başkan Yardımcıları Mahmut Özer ve Nadir Çalık ile parti yöneticileriyle birlikte Malatya Devlet Hastanesi’ni ziyaret edip, hastalara ‘geçmiş olsun’ diyen Milletvekili Şahin, hastane yöneticisi Dr.Vahap Boztepe’den hastanenin durumu hakkında bilgi aldı.

Servislerde hastaları ziyaret edip, paket içinde iftarlık hurma hediye eden Milletvekili Mustafa Şahin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Malatya’da bulunduğumuz süre içerisinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Hastalar bizim için önceliklidir. Hastaları ziyaret edip hem ‘geçmiş olsun’ diyelim hem de hizmetlerden ne kadar memnunlar onu görmek istedik. Ama gördük ki hem hekimler hem de hastaneden memnun olduklarına şahit olduk. Daha önceleri olan 8-10 hastanın aynı odada kaldığı koğuş sisteminden 2 veya tek yataklı odalarda hastalarımız tedavi görüyor” dedi.

Şahin, AKP iktidarları döneminde bu çalışmanın yapıldığını ifade etti.

Şeker arazisine yapılan yeni hastane devreye girdikten sonra şehrin doğu tarafında devlet hastanesi eksikliği olacağı şeklinde serzenişler olduğunu söyleyen Şahin, “Bu bölgede en az poliklinik ve acil hizmetlerinin yapılacağı bir merkezin devreye sokulacağı çalışması var” şeklinde konuştu.

Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr.Vahap Boztepe ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman desteklerini görüyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız