SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğu Tenis Şampiyonası Malatya'da

0
Güncellendi - 2016-08-08 21:34:31
Doğu Tenis Şampiyonası Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 2016 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım Tenis Şampiyonası yapılacağı bildirildi.

Tenis branşında önemli bir atılım içerisinde olan ve ulusal turnuvalara ev sahipliği yapan Malatya, önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) 2016 yılı faaliyet programında yer alan 2016 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım Şampiyonası 11-15 Ağustos tarihleri arasında İnönü Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Şampiyonaya 20 takım, 314 sporcu katılacak.

Konuyla ilgili federasyonundan yapılan açıklamada, “2016 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım Şampiyonası, 11-15 Ağustos 2016 tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesi Spor Kulübü'nde düzenlenecektir. Erkeklerde 36, kadınlarda 20 takımın katıldığı organizasyonda 217'si erkek, 97'si kadın olmak üzere toplam 314 sporcu mücadele edecektir. Şampiyonaya katılan takımların ve kadroların listesine ekteki dosyadan erişebilirsiniz” denildi.

Doğu Ligi Erkek Takımları şöyle:

100.Yıl Üniversitesi, Adıyaman Doğa Atıcılık, Adıyaman Gençlik Spor, Adıyaman Tenis Dağcılık, Ağrı Gençlik Hizmetleri, Ağrı Gençlik Spor, Aile ve Sosyal Batman, Diyarbakır AMİDA, Artuklu Tenis, Barman Eğitim, Bingöl Gençlik, Diyarbakır Büyükşehir, Diyarbakır Gençlik Tenis, Doğukent İhtisas Malatya, Eksi 25 Erzurum, Elazığ Tenis Akademi, Elazığ Tenis İhtisas, Erzincan Tenis, Erzurum Büyükşehir, Erzurum Tenis İhtisas, Erzurum Tenis Kayak, Hakkari Tenis, İnönü Üniversitesi, Kilis Gençlik, Malatya Gençlik, Muş Gençlik, Şanlıurfa Büyükşehir, Silopi Gençlik, Şirvan Spor, Tozoğlu Erzurum, Tuşba Van, Van Atik.

Doğu Ligi Bayan Takımları şöyle:

100.Yıl Üniversitesi, Adıyaman Gençlik Spor, Ağrı Gençlik Spor, Diyarbakır AMİDA, Batman Tenis, Diyarbakır Büyükşehir, Doğukent İhtisas Malatya, Erzincan Tenis, Erzurum Gençlik, Erzurum Tenis İhtisas, Erzurum Tenis Kayak, Hakkari Tenis, Iğdır Gençlik, İnönü Üniversitesi, Malatya Gençlik, Muş Gençlik, Şanlıurfa Büyükşehir, Silopi Gençlik, Tunceli Gençlik.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

m3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız