SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğum Gününde Baba Tabutu Önünde

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:02:42
Doğum Gününde Baba Tabutu Önünde
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da önceki gün aracının içerisinde ölü bulunan Emniyet Amiri Hakan Yüksekdağ, bugün memleketi Giresun’da toprağa verildi. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde Emniyet Amiri olarak görev yapan Hakan Yüksekdağ’ın cenazesi dün akşam memleketi Giresun’un Bulancak ilçesine getirildi. Cenaze bugün 5 yaşına giren oğlu Furkan’ın doğum gününde toprağa verildi. Bulancak şehir merkezindeki Eski Camii'de ikindi namazına müteakiben kınlan cenaze namazına, Bulancak Kaymakam Vekili Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Bayraktar, İl Asayiş Şube Müdürü Rıfat Vuraldemir, meslektaşları ve yakınları katıldılar. Cenaze namazında henüz 5 yaşında olan oğlu Furkan'ın babasının tabutunun önündeki fotoğrafına bakması duygulu anlar yaşattı. Kılınan cenaze namazının ardından Yüksekdağ’ın cenazesi Talipli köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ankara’da aracının içerisinde ölü olarak bulunan Yüksekdağ’ın yakınları ise intihara ihtimal vermediklerini belirtti. Yüksekdağ’ın kuzeni olan Ahmet Aydın “Hakan Yüksekdağ'ın intihar ettiğine inanmıyorum. Dünyadaki 6,5 milyar intihar eder, en son Hakan Yüksekdağ intihar eder. Çocuğunun doğum günüydü. Bugün cenazesini kaldırıyoruz. Çocuğunun doğum günü olan 6 ay önce yeni çocuğu olun insan intihar etmez. Silahının üzerine kan izi olmadığını duyduk. Bunun intihar etmediğinin en büyük delili olarak görüyoruz. Biz aile olarak intihar ettiğine inanmıyoruz. Bu olayın da sonuna kadar araştırılmasını istiyoruz. Biz kesinlikle bunun intihar olunduğunu düşünmüyoruz ve buna kimse intihar olarak beni inandıramaz. Büyük bir operasyon olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız