SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğum Günüydü de..

A- A+ PAYLAŞ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 12 yıl önce Kuzey Irak'a düzenlediği operasyonda şehit olan Pilot Üsteğmen Selim Keskinkılıç'ın ailesi, Şehitleri Anma Günü töreninde oğullarının doğum gününü kutladı.

Malatya Şehir Mezarlığı'ndaki askeri şehitlikte düzenlenen Şehitleri Anma Günü töreninde duygusal anlar yaşandı. 4 Haziran 1997 tarihinde Kuzey Irak'taki Çekiç operasyonu sırasında Zap'ta düşürülen helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Selim Keskinkılıç'ın ailesi, törende evlatlarının mezarına "18 Mart 1972 doğum günün kutlu olsun. Ruhun şad olsun" yazılı not bulunan bir buket çiçek bıraktı. Önce Vatan Derneği'nin başkanlığını da yapan baba Ahmet Keskinkılıç, "Bugün oğlumun doğum günüydü. Bugün hem
Şehitler Günü hem de oğlumun doğum günü. Hepsini bir arada yapıyoruz" dedi.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz de, törende şehit pilotun mezarına karanfil bıraktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız