SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DOKAB Elazığ'da Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

Doğu İlleri Kalkınma Birliği (DOKAB) 2008 yılı son Olağan Meclis Toplantısı Elazığ Valiliği'nde yapıldı. Vali Muammer Muşmal, ''Birliğimizin amacı Avrupa Birliği fonlarından projeler bazında illerimizi mümkün olan en iyi şekilde faydalandırmaktır'' diye konuştu.

Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli illerinden oluşan DOKAB, 2008 yılı son Olağan Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Elazığ Valisi Muammer Muşmal'ın başkanlığındaki toplantıya, Tunceli Valisi Mustafa Yaman, Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Malatya Vali Vekili Orhan Çiftçi ile illerin İl Özel İdaresi Genel Sekreterleri ve İl Genel Meclisi üyeleri, birlik encümen üyeleri ve kamu kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda 2009 yılı bütçesi görüşüldü. 200 bin YTL olarak tahmin edilen 2009 yılı birlik bütçesine illerin 2009 yılı faaliyet giderlerine katılımı görüşüldü. Faaliyet giderlerine Elazığ, Malatya ve Bingöl illerinin katılım payı 28 bin 500 YTL, Tunceli'nin katılım payı ise 14 bin 500 YTL olarak belirlendi.

Program uygulama birimi çalışmaları hakkında bilgi verilen toplantıda konuşan Elazığ Valisi Muammer Muşmal, "İnşallah 2008 bütün illerimiz için verimli bir yıl olmuştur. 2009 yılında da bütün illerimiz için bundan daha iyi şartların oluşmasını temenni ediyoruz. Zaten birliğimizin amacı
Avrupa Birliği fonlarından projeler bazında illerimizi mümkün olan en iyi şekilde faydalandırmaktır. Mevcut kaynakların ayrılmasında iller arasında eşit, adil ve illerin kalkınmışlık düzeyine göre değerlendirme yaptık" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız