SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DOKAB'dan Eğitim Seminerleri

A- A+ PAYLAŞ

DOKAB tarafından AB tarafından desteklenen ve DPT tarafından koordine edilen kalkınma programı çerçevesinde Mayıs- Eylül ayları arasında Malatya'da 5 konuda eğitim seminerleri düzenleneceği, bu seminerlere katılım başvuruları için son tarihin 17 Mayıs Perşembe olduğu bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve DPT tarafından koordine edilen Düzey 2 Bölgeleri Kalkınma Programı çerçevesinde, TRB1 Kalkınma Bölgesinde( Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ) sivil toplum kuruluşları,yerel yönetimler ve KOBİ’lere yönelik Mayıs-Haziran-Eylül 2007 aylarında AB fonları ile ilgili eğitim programları düzenlenecektir.

Ücretsiz olarak düzenlenecek bu eğitimlerde ilgili birimler ; AB fonları, proje hazırlama ve yürütme, stratejiik planlama, ihtiyaç analizi, fizibilite çalışmaları gibi konularda bilgilendirilecektir. MALATYA Valiliği bünyesinde DOKAB ve Bölgesel Teknik Yardım Ekibi tarafından düzenlenecek olan bu eğitim programına katılabilmek için son tarih; 17 Mayıs 2007 saat 17.00’dir.
Başvurular www.eu-akkm.org adresindeki anket formu doldurularak yapılacaktır.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgi aşağıdadır:

* Sivil Toplum Kuruluşları (AB Fon Fırsatları ve Proje Döngü Yönetimi Eğitimi, 28-29-30-31 Mayıs- Mali Müşavirler Odası)
* KOBİ'ler (Stratejik Planlama ve Proje Hazırlama, 18-19-20-21 Haziran - Tic. ve San. Odası)
* Yerel yönetimler (Önceliklerin Tanımlanması ve İhtiyaç Analizi,11-12-13 Haziran - Tic. ve San. Odası)
* Yerel Yönetimler (Ekonomik ve Finansal Fizibilite Çalışmaları ve Çevre Etki Değerlendirme, 14-15-16 Haziran - Tic. ve San. Odası)
* Yerel Yönetimler (Sözleşme Dokümanlarının Hazırlanması ve FIDIC Sözleşmesinin Hazırlanması, 3-4-5 Eylül- Tic. ve San. Odası)"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız