SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Döke- Saça Kaçtılar Ama..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:42:37
Döke- Saça Kaçtılar Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Sabaha karşı kazma ile kapısını açarak girdikleri bir marketten 3 adet televizyonu el arabasına koyarak götürmeye çalışan 2 şüpheli, çaldıkları televizyonları ve "hırsızlık teçhizatlarını" bırakıp kaçmalarından kısa süre sonra yakalandılar.

Olay, saat 04. 20 sularında Başharık Mahallesi Kanalboyu Caddesi üzerinde meydan geldi. Sabah namazı sonrası camiden çıkan vatandaşlar, başlarında şapka, yüzlerinde ise maske bulunan 2 kişinin bir marketten televizyonları alarak yükledikleri el arabası ile götürmeye çalıştıklarını polise ihbar etti.

 İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen polis ekiplerini gören 2 şüpheli, kaçarak izlerini kaybettirdi. Şüphelilerin kaçarken marketin kapısını açmakta kullandıkları kazma ile 3 adet televizyonu yolun kenarına bıraktıkları görüldü.

Polislerden kaçan  Murat A. adlı şüpheli, İmar İskan Evleri’nin yanında bulunan tek katlı bir evin bahçesine girdi. Burada vatandaşlar tarafından yakalanan Murat A., gelen polislere teslim edildi. Şüpheli Murat A.’nın  olay esnasında kullandığı eldiven,  şapka ve maskeyi attığı, üzerindeki beyaz tişörtü ise çıkardığı görüldü. Şüpheli Murat  A.’nın, olayda kullandığı el arabasını da İmar İskan Evleri’nin yanında bir apartmanın önüne bıraktığı tespit edildi.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan ve ismi açıklanmayan diğer şüpheliyi de mahalle arasında kovalamaca sonucunda yakaladı.

 Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız