SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktor Çarpıldığını Bankadan Öğrendi!

A- A+ PAYLAŞ

Banka, doktoru aradı ve kredi kartıyla önemli miktarda alışveriş yapıldığını bildirdi. Doktor, kartının çalınmış olduğunu o zaman farketti. Polis, Ankara'dan hırsızlık ve yankesicilik için Malatya'ya geldiklerini, doktoru kendisinin hatırlayamadığı bir yerde "çarptıkları" belirtilen sabıkalılardan birini yakaladı, diğerini arıyor.

Olayın mağduru, daha önce Yeşilyurt Devlet Hastanesi başhekimliği yapan, soruşturma nedeniyle görevinden alındıktan bir süre sonra geçici görevle halen Beydağı Devlet Hastanesi'nde çalışan Göz Doktoru Op.Dr. Murat Uğuralp'tı..

Edinilen bilgiye göre; Dr. Uğuralp'ın kredi kartından bir günde 11 milyar liralık alışveriş yapıldığı, bankası tarafından, o sırada evinde olan doktora bildirilince, 37 yaşındaki doktor; içerisinde kimlikleri, 3 adet banka kartı, 550 YTL ve 145 ABD doları bulunan cüzdanının çalınmış olduğunu farketti ve polise başvurdu.

Polis hemen araştırmaya başladı ve çalıntı kartla; Bilal D. ve Emrah K.'ye ait işyerlerinden alışveriş yapıldığını belirledi. Polis bu işyerlerinin sahip ve görevlileriyle yaptığı görüşmelerin ardından, Deniz Bolat adına düzenlenmiş kimlik belgesini taşıyan 19 yaşındaki bir zanlıyı yakaladı. Bu zanlının parmak izinden gerçek kimliğinin Ergin A. olduğunu saptadı. Şahısta, doktordan çalınan kimlik ve banka kartlarının yanı sıra 492 YTL ve 145 ABD doları bulundu.

Polis soruşturmada; Erzurum nüfusuna kayıtlı olup Ankara doğumlu olduğu belirlenen Ergin A.'nın yanı sıra Yozgat nüfusuna kayıtlı olup Ankara doğumlu 18 yaşındaki Ferit C.'nin de olaya karıştığını belirledi, ancak bu şahsı yakalayamadı.

Kendileri gibi Ankara doğumlu olan doktoru "çarpan" her iki zanlının; hırsızlık ve yankesicilik gibi suçlardan toplam 65 sabıkalarının bulunduğu, Ankara'dan Malatya'ya yankesicilik ve hırsızlık için geldiklerini belirledi.

İşyerlerinden alışveriş yapılan iki esnafın da şikayetçi olduğu zanlı Ergin A., gönderildiği adliyece tutuklanırken, diğer zanlı Ferit C.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız