SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Doktor Olacağım'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da annesi ile birlikte geceleri çöplerde hurda toplayan 8 yaşındaki küçük Nurcan, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okula kayıt ettirildi. Nurcan, okuyacak olmanın mutluluğu ile doktor olacağını söyledi.

Malatya merkez Fırat Mahallesi'nde oturan 6 çocuklu ailenin 8 yaşındaki küçük kızı Nurcan, artık annesi ile birlikte geceleri çöplerde hurda toplayıp, aile bütçesine katkı sağlamak yerine, okuyup, hayal ettiği doktorluk mesleğine kavuşmaya çalışacak.

Annesi Gönül Eprem'e ile birlikte gece çöplerde hurda toplarken İHA tarafından haber yapılan küçük Nurcan'a Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü sahip çıktı.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nden İl Milli Eğitim Müdürlüğü Haydi Kızlar Okula Kampanya sorumlusu Şube Müdürü Şeyma Eryılmaz ve Memduh Büyükkaya sokaklarda çöp toplarken yanına küçük çocuklarını da alan Gönül Eprem adlı kadının evine giderek, küçük Nurcan'ı Türkiye İlköğretim Okulu'na kayıt ettirdi.

Şube Müdürü Memduh Büyükkaya, basından çıkan haberleri ihbar kabul ederek, küçük Nurcan ile ilgilenip, onu okula kayıt ettirdiklerini ve tüm ihtiyaçlarını ise okul müdürü Bülent Berkeban tarafından karşılandığını söyledi.
Okul kıyafetlerini giyen küçük Nurcan ise, okuyup doktor olacağını söyledi.

Küçük Nurcan, okul müdürü Bülent Berkeban tarafından sınıfı olan Karanfil sınıfına götürülerek, doktor olma hayaline kavuşmasının ilk adımını atmış oldu. Sınıf arkadaşları ile tanıştırılan küçük Nurcan sırasına oturarak, yeni bir hayata merhaba demenin mutluluğunu yaşadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız