SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktor, Polise Bildirmeyince..

A- A+ PAYLAŞ

Akpınar Meydanı’ndaki kavgada yaralanan şahsı tedavi edip polise bildirmeyen doktor hakkında “görevi ihmal” suçlamasıyla işlem yapıldığı bildirildi. Bu arada, kentteki "bıçaklı" kavgalarda 7 kişi yaralandı.

AKPINAR MEYDANI’NDA..
Edinilen bilgiye göre; 20 yaşındaki H.B. ile 23 yaşındaki E.A. arasında saat 15.00 sıralarında Akpınar Meydanı’nda çıkan tartışmaya, elinde bıçak bulunan ve H.B.’nin kardeşi olduğu öğrenilen 18 yaşındaki T.B. de katıldı. E.A., bu şahsın elindeki bıçağı almak isterken elinden yaralandı ve özel bir hastaneye giderek, elini demirin kestiğini söyleyip tedavisini yaptırdı.

Aynı gün saat 17.30 sıralarında şahıslar arasında Akpınar Meydanı’nda yine tartışma çıktı ve T.B. adlı genç, bu olayda havaya tabancayla ateş etti. Polis şahısları yakalarken, ilk kavgada yaralanan E.A.’yı tedavi edip, durumu polise bildirmeyen 31 yaşındaki doktor C.C.T. hakkında, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla “Görevi İhmal” suçundan işlem yaptı.

DİĞER OLAYLAR..
Tahtalıminare Camii arkasındaki parkta, 14.00 sıralarında 14 yaşındaki Serdar H. Adlı genç, 5-6 kişilik bir grupla çıkan kavga sırasında, bu şahıslardan biri tarafından bıçakla sağ bacağından yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, polis gruptakilerin kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

Saray Mahalllesi Hamam Sokakta da, 12.30 sıralarında 28 yaşındaki Mustafa S. Adlı şahıs, arkadaşı olan 24 yaşındaki M.U.’yu, kavga ettiği bir şahısla aralamak isterken, M.U.’nun elindeki bıçağın sağ kasığına değmesi sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Göztepe Mahallesi Göztepe Caddesi’nde de saat 14.20 sıralarındaki olayda, 14 yaşındaki H.B. bıçakla yaralandı. Yaralı ifadesinde, arkadaşı 17 yaşındaki B.K. ile şakalaşırken, arkadaşının elindeki bıçağın bacağına isabet etmesi sonucu yaralandığını, şikayetçi olmadığını söyledi. B.K. hakkında yasal işlem sürüyor.

Başharık Mahallesi 29. Sokakta 11 yaşındaki Y.K. sağ bacağından bıçakla yaralandı. 12.30 sıralarındaki olaydan sonra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Y.K., kendisini, oyun oynamasına izin vermeyen 15 yaşındaki U.A.’nın yaraladığını söyleyince, zanlı yakalandı. Soruşturma sürüyor.

Özalper Mahallesi 4. Caddede, ailevi nedenlerle 45 yaşındaki A.Ö. adlı kadın ile damadı olan 27 yaşındaki G.D. arasında kavga çıktı. Damadın, kayınvalidesini göğsünden, araya giren 37 yaşındaki M.E.’yi ise sağ baldırından yaraladığı bildirildi. 01.00 sıralarındaki olaydan sonra kaçan zanlının yakalanmasına çalışılırken, yaralılar tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız