SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktor ve İşadamı, Yavru Tilkinin Şansı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde avcıların kurduğu tuzağa yakalanan yavru tilki kurtarıldı.

Sürgü Barajı karşısında bulunan Kurudağ eteklerinde sabah yürüyüşüne çıkan Doğanşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Battal Çelik ve Malatya Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, LC Waikiki markalı ürünleri üreten Taha Tekstil'in sahiplerinden Vahap Küçük, avcılar tarafından kurulan bir tuzağa yakalanmış tilki yavrusuna rastladı.

Küçük ve Çelik tarafından çakı ve makas gibi aletleri kullanılarak bin bir güçlükle kurtarılan tilki yavrusunun sol ön ayağının yaralı olduğu belirlendi. Yavru tilkiyi yakalayarak veterinere getirmeye uğraşan doğasever vatandaşlar, daha sonra tilkiyi doğaya bıraktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız