SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktor ve Öğretmeni Tehdit

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezinde görev yapan bir doktor hasta sahibi tarafından, beldede görev yapan öğretmen de öğrenci velisi tarafından tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa başvurdular.

DOKTORU TEHDİT..
Malatya’daki bir hastanede görev yapan 46 yaşındaki H.İ.A., polikliniğe muayeneye gelen hastanın eşi olan 35 yaşındaki S.Y. tarafından tehdit edildiğini polise bildirdi. S.Y. ise suçlamayı kabul etmeyip, kendisine iftira attığı gerekçesiyle doktordan şikayetçi oldu.

ÖĞRETMENE TEHDİT..
Doğanşehir ilçesi Sürgü Kasabası İlköğretim Okulu’nun bayan öğretmeni 24 yaşındaki E.B.’nin, ders sırasında yaramazlık yapan 11 yaşındaki M.D.’yi tokatladığı iddiasıyla öğrencinin ailesi şikayetçi oldu.

Bu arada öğrencinin velisi 41 yaşındaki M.D.’nin, okula giderek “Sen benim çocuğumu ne hakla dövüyorsun. Sen kim oluyorsun. Seninle görüşeceğim” sözleriyle öğretmen E.B.’yi tehdit ettiği bildirildi.

Bu olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız