SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktora Bıçaklı Saldırı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi Nöroloji uzmanı Dr. Yusuf Ziya Bahşi, Ergül İş Merkezi'ndeki muayenehanesinin girişinde uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı. Dr. Bahşi, kendisini göğsünden ve bacağından yaralayan saldırganla boğuştu.. Olayı gören Dr. İbrahim Akman da kaçmaya başlayan saldırganın peşine düştü, ancak yakalayamadı.

POSTA KUTUSUNU KONTROL EDERKEN..
Edinilen bilgiye göre; olay saat 16.15 sıralarında Atatürk Caddesi'ndeki Ergül İş Merkezi girişinde oldu. Devlet Hastanesi'ndeki mesaisinin ardından muayenehanesinin bulunduğu iş merkezine gelen Dr. Bahşi, girişteki posta kutusunu kontrol ederken, orada beklemekte olan bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan, Bahşi'yi göğsünden ve bacağından bıçakla yaralarken, aynı anda iş merkezindeki muayenehanesine gelen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İbrahim Akman'ın da olaya tanık olduğu, kaçmaya başlayan saldırganı kovaladığı, bu sırada yarası hafif olan Dr. Bahşi'nin ise, bir taksiye binerek Devlet Hastanesi'ne gittiği bildirildi.

Dr. Bahşi'ye burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildiği, durumunun iyi olduğu belirtildi.

POLİS ARAŞTIRIYOR..
Aslen Yeşilyurtlu olan Dr. Yusuf Ziya Bahşi'nin uğradığı saldırının ardından polis geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Saldırganın daha önce, Bahşi'nin muayenehanesine gelerek bir yakınının psikiyatrik rahatsızlığının bulunduğunu söylediği, Bahşi'nin ise hastalığın psikiyatrinin konusu olduğunu belirtip, Malatya'daki 2 uzmanın adını verdiği, aynı şahsı birkaç gündür de muayenehane çevresinde yine gördüğünü yakınlarına ifade ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız