SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktora Dayak Suçlaması..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi (eski SSK)'nde bir doktor, hastasını yumrukla gözünden yaraladığı gerekçesiyle karakolluk oldu. Nöroloji uzmanı olan doktorun, rapor almak için gelen hastasını muayenehanesine davet ettiği ve hastanın buna karşı çıkması üzerine olayın meydana geldiği iddia edildi.

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda, hastaneye rapor almak için giden Oktay Gündüz (40), Nöroloji Uzmanı İbrahim A.'nın, kendisini muayenehanesine davet ettiğini ve ondan sonra rapor verebileceğini söylediğini iddia etti. Doktorun muayenehanesine davet edilmesine sinirlenen Oktay Gündüz, doktora çıkışınca aralarında arbede yaşandığı öne sürüldü. Bu sırada, Doktor İbrahim A.'nın, yumrukla Oktay Gündüz'ün gözüne vurup, şişirdiği iddia edildi.

Gözü bantlı şekilde hastaneden Sümer Karakolu'na giden Gündüz, doktordan şikayetçi oldu. Polis de, doktoru karakola götürüp ifadesini aldı. Polis, doktorla birlikte, olaya şahit olan bir hemşirenin de ifadesine başvurdu. Doktorun suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.

Doktor İbrahim A., basın mensuplarının hakkındaki iddialarla ilgili sorularını cevapsız bırakırken, görüntü alan basın mensuplarını engellemeyen polise ise sitem etti.

FOTOĞRAF: Ayhan SEZGİN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız