SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktora "Öldüreceğim" Tehdidi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:47:57
Doktora
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir doktorun görevi başında silahla tehdit edilmesine tepki gösteren Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, bu saldırıyı şiddetle kınadığını bildirdi.

Dr. Şener, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Ülkemizde son yıllarda giderek artan sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarını maalesef ilimizde de görmekteyiz. Tüm uyarılara ve ilgili kurum ve kuruluşların çeşitli açıklamalarına rağmen sağlıkta benzer şiddet olayları devam etmektedir.

14.07.2015 tarihinde Malatya Fırat Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Dr.Edip Zorlu’ya kendisine yanlış ilaç yazıldığı gerekçesiyle D.İ. adlı şahıs silah çekip, Samsunda hunharca öldürülen Dr. Kamil Furtun’u örnek göstererek “onun yerine senin resmini asacaklar seni vuracağım,  öldüreceğim” şeklinde tehdit edip fiziksel saldırıda bulunmuştur.

Malatya Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak değerli meslektaşımıza ve dolaylı olarak sağlık camiasına yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, bu gayri insani davranışların bir daha tekerrür etmemesini diliyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız