SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktora Saldırdı!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:10:34
Doktora Saldırdı!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da özel bir hastanede hasta yakınları, acil serviste görevli doktora saldırdı. 

Olay, cumartesi gecesi saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, R.K. astım şikayetiyle Özel Gözde Kışla Hastanesi Acil Servisi’ne geldi. Doktor Özgül Gürbüz Topal ve sağlık çalışanları bayana ilk müdahaleyi yaparak, oksijen verdi. Bu sırada hasta yakını olduğu belirtilen bir şahıs, sağlık çalışanlarından oksijeni daha da artırmalarını istedi. Dr. Özgül Gürbüz Topal ise, tedavilerine müdahale edilmemesi konusunda hasta yakınlarını uyardı. Hastanın yakını olduğu belirtilen bir bayan, Dr. Özgül Gürbüz Topal’a önce yumruk, sonra da tekme attı. Araya giren hastane çalışanları olayın büyümesini önleyerek, durumu polise bildirdi. Hastaneye gelen polisler, hasta, hasta yakınları ve Doktor Özgül Gürbüz Topal’ı alarak karakola götürdü. Olay sonrası Malatya Devlet Hastanesi’nden darp raporu alan Dr. Özgül Gürbüz Topal, hasta ve hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

Olayın şokunu üzerinden atlatamayan Dr. Özgül Gürbüz Topal, “Cumartesi gece 02.00 sıralarında hastayı acil servis odasına almışlardı. Hastanın yanında bir erkek ve bayan vardı. Hastaya şikayetini sordum. Yakınları bana, ‘Görmüyor musun? Astım krizi geçiriyor’ dedi. Sesimi çıkarmadım ve hastaya müdahale ettik. Hemşire arkadaşımız hastaya oksijen vermeye başladı. Hastanın yanında gelen beyefendi, ‘Oksijeni biraz daha açar mısınız? Bu kadar yetmez’ diye tedavimize müdahalede bulununca bende ‘Böyle müdahale edecekseniz dışarı çıkın’ dedim. Bunun üzerine yanındaki bayan bana önce yumruk attı, daha sonra bileğimden tutarak beni tekmeledi. Ardından arkadaşlarımız olaya müdahale etti. Ben personelimizden polisi çağırmalarını istedim. Bunun üzerine beyefendi yanındaki bayanı dışarı çıkardı. O arada hasta olan bayan baygınlık geçirdi, ona müdahale ettik” dedi. 

Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu ifade eden Topal, bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız