SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktora Seminer, Polise Kurs

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki hastanelerin acil servislerinde çalışan doktorlara adli tıp raporlarının düzenlenmesi ile ilgili olarak bir seminer verildi. Bu arada, Eskişehir'deki bir kursta ise, aralarında Malatya'nın da bulunduğu illerin havaalanlarında görevli polislere pasaport ve yabancılar temel eğitim bilgileri veriliyor.

DOKTORLARA..
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adliye Sarayı Kütüphanesi'nde doktorlara düzenlenen seminerlere doktorlar büyük ilgi gösterdi. Hastanelerin acil servislerinde çalışan doktorların katıldığı seminerde Cumhuriyet Savcısı Cengiz Güler ile Adli Tıp Kurumu'nda görevli Dr. Mehmet Ali Selçuk tarafından adli tıp raporlarının hazırlanması ile ilgili bilgiler verildi. (Üstteki fotoğrafta)

POLİSLERE..
Eskişehir'de, havaalanlarında görevli polislere yönelik pasaport ve yabancılar temel eğitim kursu açıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen kurs, İl Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda başladı. 2 hafta sürecek kursa 11 eğitim görevlisi ile Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aksaray, Bilecik, Bolu, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Eskişehir, Kocaeli, Kastamonu, Kütahya, Malatya, Nevşehir, Sivas ve Uşak'tan 50 kursiyer polis memuru katıldı. Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havaalanı'nın yurtiçi ve yurtdışı seferlere yeni açılması sebebiyle kursun Eskişehir'de açıldığını belirten emniyet yetkilileri, havaalanlarında görevli polislerin pasaport ve yabancılar konularında daha etkin ve verimli olmalarını hedeflediklerini söyledi. (Alttaki fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız