SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktorlar da Şaşırdı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aşırı kilo alma şikayeti ile doktora giden 29 yaşındaki kadının karnından 15 kilo kitle çıkartıldı.

Malatya'da faaliyet gösteren Özel Gözde Hastanesi'ne aşırı kilo alma şikayeti ile giden 29 yaşındaki Meltem Yüksel'in karnından 15 kilogram ağırlığında bir kitle çıkartıldı. Ameliyatı yapan Özel Gözde Hastanesi Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Oğuz Demirbilek, Kadın Doğum Uzmanı İsmail Evren ve Üroloji Uzmanı Zülküf Çalışkan, gördükleri manzara karşısında şaşırdıklarını söyledi.

Bu tür ameliyatların belli merkezlerde yapıldığını belirten Demirbilek, "Yaklaşık 30'a 35 santim büyüklüğünde, yumurtalık kökenli 15 kilo ağırlığında bir kitle çıkardık" dedi.

Kadın Doğum Uzmanı İsmail Evren ise, "Genç bir hasta. Bu yaşlarda büyüyüp karnı tamamen kaplayan bir kitle çok nadir olarak görülüyor. Genç ve çok zayıf bir hasta. Aşırı kilo alma şikayeti nedeniyle tedavi olmaya gelmişti. Bu şikayet üzerine yaptığımız tetkiklerde karnın içini tamamen kaplayan, bütün organları geriye doğru itmiş bir kitle olduğunu gördük. Hastamıza ameliyat olmasını söyledik. Hasta kabul edince ameliyatını yaptık" şeklinde bilgi verdi.

Hasta yakınlarının çıkartılan kitleyi görünce şaşırdığını söyleyen Dr. Evren, kendisinin de ameliyat öncesinde böyle bir kitle beklemediğini belirtti. Dr. Evren, hastanın son durumunun çok iyi olduğunu ve evine huzurlu bir şekilde gönderileceğini kaydetti.

Hasta Yüksel Meltem de doktoruna ve hastaneye teşekkür
ederek, "Ben böyle bir şey beklemiyordum. Büyütmemiştim, ağrı falan da yoktu. O yüzden erteledim. Bilseydim, başta doktora gelirdim. Kilo sadece göbeğimde vardı. Normalde zayıftım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız