SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktorlara Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi eski Başhekimi Doktor Nail Derelioğlu'nun uğradığı sopalı saldırının ardından 2 doktor gözaltına alındı.

Doktor Derelioğlu'nun; Beydağı Devlet Hastanesi eski Başhekimi İlhan G. ve doktor İbrahim K.'nin de aralarında bulunduğu bir grubun kendisine sopalı saldırıda bulunduğunu iddia edip şikayette bulunmasından sonra İlhan G. ve İbrahim K. gözaltına alındı.

Emniyete getirilen G. ve K.'nin doktor Nail Derelioğlu'ndan şikayetçi olması üzerine polis Derelioğlu'nu da gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 doktorun bugün adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.

Doktor Nail Derelioğlu, dün akşam Antepli Sokak Nasuhi Caddesi Hamidiye Camii'nde teravih namazı sonrası sopalı saldırıya uğramış, kafasından ve sol kolundan yaralanmış, kolu alçıya alınmıştı.

Beydağı Devlet Hastanesi eski Başhekimi Doktor Nail Derelioğlu, görevden alınması nedeniyle Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurmuş, mahkeme kararı ile tekrar göreve dönmüştü. Başhekimlik görevini sürdürürken geçen hafta hastanenin hurdalarını usulsüz yollarla sattığı gerekçesiyle tutuklanan Nail Derelioğlu, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız