SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktorlara Saldırıya Tepki

A- A+ PAYLAŞ
Son zamanlarda sağlık görevlilerine uygulanan şiddet,  alkışlı protesto ile kınandı. 
 
Doktorlar ve çalışanların katılımı ile İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde basın açıklaması yapıldı. 
 
Son günlerde yaşanan üç olayda doktorlara şiddet uygulandığını belirten Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, "Haklı tepkimizi kamuoyuyla paylaşmak için basın açıklamasına gerek duyduk. Bu durumların tekrar yaşanmamasını arzu ediyoruz.Bu tür saldırı ve şiddetler, hepimizi incitmektedir ve doktorlarda moral bozukluğuna ve motivasyon eksikliğine neden olmaktadır. Hastalar en küçük şikayetlerini yönetime bildirirlerse, gereken yapılmaktadır. Doktorlar ve yönetimimiz hastalarımızı bu kadar el üstünde tutarken, hastalarımızdan ise onlara verdiğimiz hizmetin karşılığında doktoruna kıymet vermesini bekliyoruz. Toplumun doktor algılaması ve hizmet verdikleri insanlardan bekledikleri onurlu ve saygın davranış biçimi her geçen gün azalmakta, doktorluk değersizleşmektedir" dedi. 
 
Yapılan basın açıklamasından sonra İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde, doktorlar ve hastane çalışanları alkışlı protesto gerçekleştirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız