SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doktorları Tehdit İddiası

A- A+ PAYLAŞ

4 doktoru kendisine yanlış tedavi uygulayıp görme kaybına yol açtıkları iddiasıyla tehdit ettiği öne sürülen şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

39 yaşındaki Ü.İ., 43 yaşındaki A.Y., 43 yaşındaki A.B. ve C.Ö. adlı doktorları ölümle tehdit ettiği polise ihbar edilen 27 yaşındaki O.B. yakalandı. O.B. poliste verdiği ifadede, bu doktorların yanlış tedavileri nedeniyle kendisinde görme kaybı oluştuğunu öne sürdü. O.B. hakkında soruşturma sürüyor.

DİĞER OLAYLAR..
Fırat Mahallesi’nde oturan 52 yaşındaki B.K. adlı kadın, şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanma davası açtığı 51 yaşındaki eşi M.K. tarafından tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa başvururken, koca suçlamayı kabul etmedi.

Bakırcılar Çarşısı civarında yürümekte olan 22 yaşındaki S.D. adlı kadın, 2 ay önce mahkeme kararıyla boşandığı eski eşi N.D.’nin yanına gelip tehditlerde bulunduğunu, kendisiyle ailesinin yanına gitmek istediğini söylediğini, kabul etmeyince bıçak çektiğini ve sonra kaçtığını öne sürdü. Polis şahsı arıyor.

Beylerbaşı Mahallesi’nde 21 yaşındaki M.K. ve 48 yaşındaki G.K. adlı kadınları, aralarındaki husumet yüzünden tehdit ettiği ve araçla kaçtığı öne sürülen H.K. adlı şahıs da aranıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız