SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dolamantepe ve İkizce'ye İçme Suyu Hattı

0
Güncellendi - 2018-01-30 02:24:30
Dolamantepe ve İkizce'ye İçme Suyu Hattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Battalgazi İlçesi Dolamantepe Mahallesi’nde 1.900 metre ve Yeşilyurt İlçesi İkizce Mahallesi’nde 1.750 metre içmesuyu altyapısını tamamladı. Böylece bu iki mahallenin de içmesuyu altyapısını MASKİ güvencesi altına alındı.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, “Battalgazi İlçesi Dolamantepe Mahallesi’nde 1.900 ve Yeşilyurt İlçesi İkizce Mahallesi’nde 1.750 Metre olmak üzere toplamda 3.650 metrelik içmesuyu altyapı çalışmalarını tamamladık. Dolamantepe Mahallemizdeki içmesuyu hattımızı uzun yıllar dayanıklı olan duktil borularla yeniledik. 65 adet abone bağlantısı çalışmalarımız devam ediyor. İkizce Mahallesi’nde ise polietilen borularla içmesuyu altyapısını yeniden inşa ettik. Mahallede 29 adet abone bağlantı çalışmalarımız devam ediyor. 4 yıl içinde Malatya’nın her noktasında ihtiyaç doğrultusunda yatırımlar yaptık. 2017 bizim için yatırım yılı oldu. Altyapıdaki eksikleri tespit ederek projeler hazırladık. Hayata geçirdik. Şehrimizin içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı ağını güçlendirdik. 2018 yılı içinde de çalışmalarımıza devam edip şehrimizin altyapı ağını güçlendirmeye devam edeceğiz. ”dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hüseyin aker (6 yıl önce)
    inşallah döşenen borulardan SU alırız.SU SIKINTIMIZ VAR(ikizce MAH.)
    0
    0
    Yanıtla