SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dolandırıcılık Uyarısı!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:25:27
Dolandırıcılık Uyarısı!..
A- A+ PAYLAŞ
Fırat Elektrik Dağıtım Şirketi, abonelerini dolandırıcılara karşı uyardı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Son günlerde şirketimize ulaşan ihbarlar nedeniyle aşağıda belirtilen hususta müşterilerimizin ve kamuoyunun bilgilendirmesine ihtiyaç duyulmuştur. Müşterilerimizin 0850 XXX XX XX benzeri numaralardan aranarak ‘Aksa Elektrikten alacağınız var, kredi kartı numaranızı ve şifrenizi vermeniz durumunda ilgili tutar hesabınıza aktarılacaktır’ şeklinde birtakım gerçek dışı beyanatlarda bulunulduğuna dair ihbar ve şikayetler yoğun olarak şirketimize iletilmektedir. Müşterilerimizin bu tarz aramalara itibar etmemesi, kimlik bilgileri ve kredi kartı gibi önemli ve kişisel hiçbir bilgisini paylaşmaması gerekmektedir. Şirketimize ait böyle bir telefon numarası bulunmamakta olup, bu tarz bilgi içeren telefon araması veya SMS ile bilgilendirme de yapılmamaktadır. Herhangi bir dolandırıcılık hadisesine maruz kalınmaması açısından kamuoyu ve tüm müşterilerimizin dikkatine sunulur” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız