SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dolandırıcıya Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşların kimlik bilgilerini kullanarak dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle yakalanan 3 kişiden 1'inin adliyece tutuklandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden bu konuda yapılan açıklama şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyon neticesinde vatandaşlarımızın kimlik bilgilerini kullanarak dolandırıcılık suçu işleyen M.Ş. E.K ve S.F. isimli şahıslar yakalanmıştır. Şahısların üstlerinde yapılan aramada 9 farklı kişiye ait nüfus cüzdanı ve 2 kişiye ait işyeri kaşesi ele geçirilmiştir.

Yakalanan şüpheli şahıslardan E.K ve S.F çıkarıldıkları Adli Merciler tarafından adli kontrol verilerek serbest bırakılmıştır.

M.Ş. isimli şüpheli şahıs çıkarıldığı Adli Mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla bu ve buna benzer suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. Ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız