SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dolu Dolu 3 Yıl Geçirdim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:36
A- A+ PAYLAŞ
 
Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atanan Vali Ulvi Saran, Malatya’dan uğurlanırken, “Türkiye'nin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi hayatına çok ciddi katkıları olan insanları yetiştiren bir yer olan Malatya'da heyecan verici, dolu dolu üç yıl geçirdim” dedi. 
 
Havaalanından saat 07.00 uçağıyla Ankara’ya giden Vali Saran'ı, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoy, Vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Müftü Hacı Yusuf Gül, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, bazı belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, mesleki teşekkül, oda, dernek ve sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri ve daire müdürleri uğurladı.
 
Bu arada Vali Saran, Malatya'dan ayrılması dolayısıyla bir veda mesajı yayınlandı:
 
"Çok değerli Malatyalı hemşerilerim…
 
01 Temmuz 2009 tarihinde atanmış olduğum ve görev yapmaktan büyük bir onur duyduğum Malatya Valiliği görevimden, “Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı” olarak atanmam nedeniyle ayrılıyorum. 
 
Malatya çok güçlü ve zengin dinamiklere sahip bir il, Türkiye’nin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi hayatına çok ciddi katkıları olan insanları yetiştiren bir yer. Malatya'da heyecan verici, dolu dolu üç yıl geçirdim. Görev yaptığım süre içerisinde sizlerle birlikte, sinerji oluşturarak, önemli ve başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Bu çalışmaları gerçekleştirirken sizlerden hep destek gördüm. Öncelikle bu desteklerden ötürü teşekkür ederim. 
 
Malatya Valiliğim süresince, halkını kucaklayan, esnek, kalite odaklı,  yüksek performans hedeflerine sahip, milli ve manevi değerleri benimseyen vatandaş odaklı bir anlayışla görev yapma gayreti içerisinde oldum. 
 
Malatya’da alanlarında uzman kamu görevlilerinden “proje grupları” oluşturarak gerçekleştirdiğimiz proje bazlı çalışmalar tüm Türkiye’ye örnek teşkil etmiş bulunmaktadır.  Ağaçlandırma, Meyvecilik, Büyük Ölçekli Hayvancılık İşletmeleri, Kültür-Sanat, Restorasyon ve Sokak Sağlıklaştırılması, İŞGEM ve Tanıtım projelerimiz yakalamış oldukları başarı nedeniyle ilimizin gelişimine önemli katkılar sağlamışlardır. Yürütülmüş olan çok yönlü bu projelerden istenen sonucun alınması hiç kuşkusuz sizler tarafından sahiplenilmesi ile mümkündür. Sağlanan bu dinamik çalışma ortamının siz değerli Malatyalılarca devam ettirileceğine olan inancım tamdır.
 
Malatya’dan ayrılırken, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Gazilerimize, Şehit Ailelerimize, İşadamlarımıza, Malatya dışında yaşayan ancak gönlü Malatya sevgisiyle dolu olan Malatyalı hemşerilerimize allahaısmarladık diyor;   sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız