SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dolu Dolu Geçecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:15:42
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl Ankara’da düzenlenecek olan ‘Malatya Tanıtım Günleri’ için stant satışları tamamlandı. Organizasyonda yaklaşık 50 stant yer alacak.

Malatya Tanıtım Günleri hakkında bilgi veren Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, şu açıklamayı yaptı:

“Bu yıl 28 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında Malatya Tanıtım Günleri düzenlenecek. Bugüne kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 2 Malatya Tanıtım Günleri düzenlenmişti. Bu yıl Ankara’da düzenleyeceğimiz Malatya Tanıtım Günleri, Ankara için 3’üncü ve Malatya Tanıtım Günleri olarak 5’incisi olacaktır. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde, Valilik ve belediye ana organizatör olmak üzere kurum ve kuruluşların işbirliği ile düzenlenecek olan Malatya Tanıtım Günleri’nin dolu dolu geçmesi için çaba göstereceğiz. Stant satışları tamamlandı. Etkinlikte yaklaşık 50 stant yer alacak.”

Kurum ve kuruluşlar ile firmaların kendini tanıtıp, yöresel ürünlerin sergileneceğini söyleyen Nalçacı, “Malatya kültürünün Ankara’da tanıtılması adına Malatya Tanıtım Günleri’nde Malatya mutafı da ağırlıklı olarak tanıtılacak. Malatya Tanıtım Günleri boyunca akşamları da sazlı sözlü Malatya havası estirilecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız