SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dolu Dolu Geçti'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, "İstediğimiz sonucu elde ettiğimzi söyleyebilirim. Beklediğimizin üzerinde ilgi ortaya çıktı" dedi.

26 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 1. Malatya Uluslararası Film Festivali'ni değerlendiren Vali Ulvi Saran, "Bir hafta boyunca dolu dolu festival dönemi geçirdik. Bu süre zarfında dünyanın dört bir yanından gelen filmler. Malatya'da izleyicilerle buluştu. Hafta süresince sinema ile ilgili seminerler verildi. Atölye çalışmaları yapıldı. Fotoğraf çalışması yapıldı. Malatya adına bu etkinliğinn başarıyla gerçekleştiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Malatya'nın sanat açısından uluslararası sanat camiasıyla bir açılım sağlamak ve yeni imkanlara değerlendirmek suretiyle bir araya gelindiğine dikkat çeken Vali Saran, "Böylesine etkinliklerin uluslalarası sanat camiası ile bir araya gelmek bakımından büyük fırsatlar oluşturdu. Ayrıca Malatya'nın uluslalararsı tanınırlığını sağlayan uygulama oldu. İstediğimiz sonucu elde ettiğimizi söyleyebilirim. Beklediğimizin üzerinde ilgi ortaya çıktı. Hem ulusal hem de ulaslararsı medyalarda yer aldı. Malatya uluslararsı film festivali nin bu konudaki gündemin önemli maddelerden biri olacağını söyleyebiliriz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız