SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dolu Dolu Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, "Şehitler ve Gaziler haftasında dolu dolu etkinlikler düzenleyeceğiz" dedi.

Dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, ilköğretim ve liselerde verecekleri konferans ve slayt gösterimiyle ilgili bilgi veren Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, "18 Mart 2009 Çanakkale Şehitlerini 94. yılı anma faaliyetleri, Milli Eğitim İl Müdürlüğünün yapmış olduğu program dahilinde 12-20 Mart 2009 tarihleri arasında çeşitli okullarda öğrencilere Konferans ve Slayt gösterileri sunacağız. Kısacası, şehitler ve gaziler haftasında dolu dolu etkinlikler düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.

"Şehidi ve Gazisi olmayan ulus olamayacağı gibi toprağı da vatan olamaz. Ne mutlu Türk Milletine, ülkemizde bu değerler fazlasıyla mevcuttur. Bizlerde bu değerleri geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, yüreği vatan aşkıyla yanan atalarımızın bize emanetlerini sunacağız" diyen Akdemir, daha sonra şunları söyledi:

"Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bu Cumhuriyeti kanları ve canları pahasına kurdular, değerlerini yitirmeden bu güne kadar getirdiler. Bizlerde öğrencilerden bu değerlere sahip çıkmalarını isteyeceğiz. Muharip Gaziler Derneği olarak bu vatanın Şehit ve Gazilerimiz ile kurtarıldığını ve gelecek nesillere emanet edildiğini sunacağız."

Konferans ve slayt gösterisinin 12-16 Mart tarihleri arasında 6 ilköğretim ve 17-20 Mart tarihleri arasında ise 5 lisede düzenleneceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız