SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dolu Etkili Oldu

0
Güncellendi - 2017-05-22 17:18:14
Dolu Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da  etkili olan dolu yağışı sonrası bazı kesimlerde çağla olan kayısı da hasar oluştu.

Dün akşam saatlerine doğru başlayan sağanak yağış zaman zaman yerini dolu yağışına bıraktı. Hekimhan ilçesinde etkili olan dolu yağışı henüz çağla olan kayısı da ciddi oranda zarar verdi. Dolu yağışı ile birlikte bir çok kayısı yere dökülürken diğer meyvelerde de zarar görüldü. Kent merkezinde de kısa süreli etkili olan dolu yağışının özellikle yüksek rakımlı bölgelerde etkisini arttırdığı öğrenildi.

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre sağanak yağışın bugünde süreceği öğrenilirken dolu yağışın bugünde bazı kesimlerde devam edeceği bildirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MEHMET ÇALIK (6 yıl önce)
    Senelerdir dolu yağışı ile teknolojik olarak mücadele edilmemekte, kader deyip geçilmektedir. Batı illerinde DOLUSAVAR denilen,ultrasonik ses dalgalarıyla dolu üreten bulutların yapısını bozan cihazlar kullanılmaktadır. Malatya tarım il teşkilatının bu konuya el atması gerekir. Doludan zarar görenlere geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla