SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dolu Tüp Taşıyan Araç Devrildi!..

A- A+ PAYLAŞ

Dolu tüpgaz taşıyan kamyonet, Beydağı Devlet Hastanesi önündeki kavşakta devrildi. Tüplerin patlamaması herkese rahat nefes aldırdı. Bu arada trafik kazalarında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

TÜP KAMYONETİ DEVRİLDİ..
Beydağı Devlet Hastanesi (eski SSK) önündeki kavşakta meydana geldi. Yunus Tekedereli yönetimindeki dolu tüp taşıyan 44 FY 961 plakalı kamyon, başka bir araç tarafından sıkıştırılması sonucu kontrolden çıkarak yolun ortasına yan yattı. Kazada yaralanan sürücünün Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Kaza esnasında dolu tüplerin patlamaması şans olarak değerlendirildi. Tüpler, başka bir araçlarla olay yerinden uzaklaştırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

1 ÖLÜ, 2 YARALI..
Pütürge istikametine gitmekte olan Ramazan Doğru (43) yönetimindeki 44 DE 569 plakalı kamyonet, Tepehan'ın Üçyaka Köyü civarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle devrildi.

Kazada araç sürücüsü Ramazan Doğru olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonette bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi önce Pütürge Devlet Hastanesi, ardından Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DİĞER KAZALAR..
1.Organize Sanayi Bölgesi 3. Caddede, Ercan Çakmak yönetimindeki 44 AY 168 plakalı traktör ile giderken, karşı yönden gelen Mustafa Niyazi Demir yönetimindeki 44 KA 248 plakalı otomobil, traktöre çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Halil Doğan yönetimindeki 63 PE 444 plakalı otomobil, 00.30 sıralarında aşırı hız nedeniyle, Tavşantepe bölgesindeki yol çalışması yapılan bölüme kontrolsuz girince, şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ve araçta bulunan Mustafa Aslan yaralandılar. Sürücünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız