SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Domuz Gribi Alarmı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Almanya'dan gelen 2 kişi, domuz gribi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Almanya'dan gelen 2 kişi, yüksek ateş şikayetiyle Malatya Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Domuz gribi şüphesiyle tahlilleri yapılan şahıslar daha sonra ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek, buradaki özel odaya yerleştirildi. 2 kişinin yüksek ateş ve Almanya'dan geldikleri için domuz gribi ihtimali üzerine sağlık tedbiri alındığı ve şuanda kesin bir şey söylenemeyeceğini belirtildi. 2 kişiden alınan tahlillerin Ankara'ya da gönderildiği kaydedildi.

Öte yandan Malatya Devlet Hastanesi'ndeki görevliler de domuz gribi ihtimali üzerine önlem aldı.

Bu arada, Turgut Özal Tıp Merkezi'nin merkezi havalandırma sistemine sahip olması nedeniyle, 2 hastalık şüphelisinin buraya götürülmediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız