SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Domuz Gribi Önlemi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da da domuz gribi alarmı verilerek, Devlet Hastanesi bünyesinde şüpheliler için yeni servis oluşturuldu.

Devlet Hastanesi bünyesindeki diş bölümünün TOKİ'deki yeni yerine taşınması ile İntaniye Servisi oluşturularak, 27 yatak kondu. Domuz gribi şüphesiyle gelen vakaların burada tahlil ve kontrolleri ile yatış işlemleri yapılıyor.

Bu arada, Devlet Hastanesi Acil biriminde görev yapan özel güvenlik görevlileri de ağız maskesi takmaya başladı.

Diğer yandan, Malatya Belediyesi otobüsüne ağızlarında maske ile binen Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi'nden Seyhan Yalçın ve Hasan Köroğlu isimli öğrencileri görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Öğrenciler, domuz gribi salgını nedeniyle önlem için ağız maskesi taktıklarını söylediler.

Diğer yandan, Malatya Adli Tıp Kurumu'nun bölgeye hitap etmesi nedeniyle, civar illerden gelen ve domuz gribi şüphesi olan cesetlerden parça alınıp, tahlil için Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız