SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Domuz Sürüsü Kaza Yaptırdı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:28
Domuz Sürüsü Kaza Yaptırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Adana D-100 karayolunda bir araç, yoldan geçen domuz sürüsüne çarparak şarampole uçtu. Kazada, ikisi ağır 5 kişi yaralandı.

Malatya-Adana karayolunda seyir halindeki Fatih Çelik yönetimindeki 80 FK 162 plakalı otomobil, Doğanşehir Danalık olarak bilinen mevkide aniden yola çıkan domuz sürüsüne çarptı. Araç, sürücünün hakimiyetini kaybetmesiyle karşı yönden gelen 44 EH 947 plakalı Ünal Serin kontrolündeki kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin şarampole uçtuğu kazada, Ünal Serin, Cevdet Maraşlı (49), Arif Kaya (15), Fatih Çelik (28) ve Ayşe Çelik (24) yaralandı. Yaralılardan Ayşe Ç. ve Fatih Ç. ambulansla Malatya’ya sevk edilirken diğer yaralılar Doğanşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavilerinin ardından Malatya'ya sevk edildi. Aracın çarptığı domuz yol kenarında dakikalarca can çekişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız